Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Ако Вие не дойдете, KidsMall ще дойде при Вас, а сега с магазин и в БУРГАС! |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
bogdanb |
|
||
Регистриран потребител #1582
Регистриран: 09 ное 2013: 10:11Местоположение: Бургас съобщения: 1 |
От KidsMall обявиха във Фейсбук страницата си, че днес отварят магазин и в Бургас. Магазина ще бъде на адрес улица „Цар Калоян“ 38 (до централен пазар) Бургас 8000. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
много ме кефи когато с разни рекламни кампании в Бургас се занимават хора които не са от Бургас .... какво мамка му значи "централен пазар" ....... ясно че като види човек коя е улицата ще се сети за какво става въпрос ама на мен като бургазлия ми е обидно да идват някакви софиянци да рекламират бизнеса си тук и дори не са си направили труда да научат как се наричат местата и как са известни сред хората ........ през лятото Галерията рекламираха безплатните си автобуси за туристи с това че тръгвали от "централната автогара" ако някой нает от мен рекламира бизнеса ми по такъв начин щях да го изгоня заради липсата на професионализъм и работа през пръсти изобщо заглавието е безумно "Ако Вие не дойдете, KidsMall ще дойде при Вас, а сега с магазин и в БУРГАС!" ако не дойда ще дойде ... а сега .... при мен кидсмол няма да идва със сигурност и аз няма да отида [ Редактирано 09 ное 2013: 10:28 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
hackum |
|
||
Регистриран потребител #796
Регистриран: 07 дек 2012: 10:08съобщения: 47 |
Мда, и аз никога не съм чувал някой някога да казва "централен пазар", въпреки че живея точно до него. | ||
Най-отгоре |
|
||