Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко останало |
|
<< Назад | Напред >> |
Медии и обвързаности |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Има ли в България дори една медия (ТВ, радио, новинарски сайт), която да не е обвързана с политическа или икономическа групировка и да се смята, че е сравнително обективна в коментарите и анализите си? Поне една?! В този смисъл и друг въпрос/питане - дали някъде вече се е появил списък с всички по-значими медии (национални и местни), в който се посочва каква е обвързаността на съответната медия (кой я притежава и какви потически и кономически възгледи "проповядва"). Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
MG |
|
||
Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20съобщения: 329 |
Списание - L'europeo. За други не се сещам в момента. |
||
Най-отгоре |
|
||
Vesta |
|
||
Регистриран потребител #419
Регистриран: 15 май 2012: 16:31съобщения: 41 |
Не са малко независимите, но дори и срещу най-независимите се говори за обвързаност в стил - който не е с нас, е против нас. Общо взето мисля, че независимата журналистика се познава лесно, зависимата не е толкова добра да се прави че не е, а и едва ли иска. (----) И за burgas1 има какво да се каже. Има тясна връзка между сайта и кръга 'Зелените' основан преди години със цел пропагандиране на зелената идея в града. [ Редактирано 11 ное 2013: 21:03 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
MG написа ... Списание - L'europeo. За други не се сещам в момента. Май не! Списанията "Амика", "Макс", "Брава каза" и "Еуропео" вече имат нов издател. ................ Според системата "Дакси" едноличен собственик на "Кю Ем Медия" е Емил Делчев. <връзка> <връзка> Търсачките не дават никаква информация за Емил Делчев (при търсене: "Емил Делчев" and QMMedia). Появява се единствено това (но не знам дали става въпрос за същия човек): Емил Делчев Димитров е български политик от партия ГЕРБ.
<връзка> Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Vesta написа ... .... Общо взето мисля че независимата журналистика се познава лесно, зависимата не е толкова добра да се прави че не е, а и едва ли иска.... Като казваш, че "се познава лесно" да разбирам ли че си срещала такава? Ако да, назови я! В крайна сметка това питам, а не дали бургас1 е обвързан с някого или не. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Vesta |
|
||
Регистриран потребител #419
Регистриран: 15 май 2012: 16:31съобщения: 41 |
Да де, исках да кажа че се познават по стила на писане. Иначе аз съм си избрал да следя Дневник, и отскоро offnews просто защото понякога са по-бързи в информирането. Разчитам и на някои предавания по нова и бнт. За тях знам че са обективни, но това не означава, че не ме дразнят когато се опитват да наложат една единствена гледна точка, или използват разни определения не на място и т.н Но това са единични случаи, и често не зависят от самата медия. [ Редактирано 11 ное 2013: 21:04 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Вестник "Сега", списание "Едно"... Специално за "Сега" - доста обектвно, без копиране от други медии, забелязал съм (специално при "велики" изказвание на политици) как им намират предишни, често коренно противоположни мнение... Отношението им е горе-долу еднакво към всички партии... Все пак това си е мое, лично впечатление. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
фейсбук не работи спрели са го да не се организират протести |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
новата звезда на бургаския медиен небосвод имат интересен форум <връзка> подкрепени са от масова фейсбук група и от там скокът нависоко е лесен за момента активността им се основава на публикуване на събрани от фейсбук снимки и прессъобщения добра основа скоро би трябвало да вдигнат левъл между другото новият хит сред бургаските медии е да се копират стари новини от преди месеци и да се пускат като нови или припомнящи доста ефективна стратегия хората помнят по 3 дни [ Редактирано 06 мар 2015: 01:51 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
glarusburgaski |
|
||
Регистриран потребител #127
Регистриран: 02 яну 2011: 15:46съобщения: 86 |
Поредната герб-ерска "медия". Естествено публиката изобщо не разпознава това. Идват местните избори, сигурно ще налеят малко парички в "новата звезда", че да хване дикиш до тогава. | ||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |