Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Spirit Of Burgas 2014 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
Фестивалът „Spirit of Burgas“ най-вероятно ще бъде три дни през идната 2014 година. Това каза днес директорът на „Култура, маркетинг и връзки и с обществеността към община Бургас на представяне на бюджета за следващата година. Все пак предстои решението да бъде гласувано от общинските съветници на някои от идните сесии. <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
НО бюджетът остава като миналогодишния... Все пак мисля, че е добре решение, дори най-малкото заради атмосферата. Дано им стигнат парите за нещо прилично. За мен новината все пак си е положителна :)
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
оправдания с парите са малоумни не е нормално подобно събитие да разчита на финансиране с публични средства кой друг фестивал или голям концерт чака на държава или община за пари? София Рокс? концерта на Аеросмит в София? Сигет? Роскилде? Гластънбъри? дали там мрънкат за някой лев от кметовете или напротив правят пари от това смешки ......... |
||
Най-отгоре |
|
||
MG |
|
||
![]() Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20съобщения: 329 |
Абсолютно съм съгласен. Не може бюджетът отпуснат от една община да бъде основният мотив да не бъдат канени яки групи например. След като общината изцяло е предоставила всички условия за провеждането на качествен фестивал, просто организаторите трябва да запретнат ръкави. Според мен лично на фестивал със средна посещаемост 10 до 15 хиляди човека спокойно могат като хедлайнери да идват наистина добри групи (не най-добрите разбира се). | ||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Да, да. И аз съм напълно съгласен. Просто миналите години не успя да се случи това нещо, а специално последната си беше удар и по имиджа. Дано да се намерят спонсори и в крайна сметка да работи на печалба това мероприятие.
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Да, да. И аз съм напълно съгласен. Просто миналите години не успя да се случи това нещо, а специално последната си беше удар и по имиджа. Дано да се намерят спонсори и в крайна сметка да работи на печалба това мероприятие.
||
Най-отгоре |
|
||
MG |
|
||
![]() Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20съобщения: 329 |
Между другото, билетите не са за подценяване. В крайна сметка, цялото това нещо е затворен цикъл - популярнпостта на изпълнителите определя броя публика, която определя цените на билетите, които определят бюджета, който определя колко популярни изпълнители ще дойдат. :) | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
малко встрани от темата THIRTY SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING и MANDO DIAO на SOFIA ROCKS 2014. Промо билетите тръгват в продажба на 03.02.14 [ Редактирано 31 яну 2014: 10:03 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
ооо Mando Diao! ![]() Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Не е зле, но... няма да отида. Като изключим първото издание - това вече трудно може да се нарече фестивал. Само един ден е, стадион Академик... цените като гледам са горе-долу същите като през 2010-та, но с тази разлика, че тогава беше за 2 дни, на националния стадион и за 10 много големи групи... [ Редактирано 31 яну 2014: 11:20 ] Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |