Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
информация за проблеми |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ще бъде оправено скоро | ||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32съобщения: 160 |
Аз ли не виждам откъде или липсва възможност за показване само на новите мнения в определена тема във форума? Обикновено при клик върху квадратчето пред името на темата се отива на непрочетените мнения, но тук не става. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
ми ... честно казано аз не знам за такава опция преди работили ли е така? |
||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
ji написа ... ми ... честно казано аз не знам за такава опция преди работили ли е така? Мисля, че го имаше като функция в предишния вариант на форума, да. Ако в някоя тема има нови мнения и натиснеш квадратчето до нея, те праща на първото непрочетено мнение, всички форуми го могат този фокус. ;) [ Редактирано 15 яну 2014: 18:29 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
моля да покажеш с картинка за какво говориш точно сега гледах форума на e107.org и не открих такова нещо |
||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
Всички форуми, които съм чел, имат функционалност за показване на непрочетените мнения в темата. При някои като се натисне самото име на темата, те изпраща към първото непрочетено мнение. Тук не е така, а се отваря първа страница. На скрийншота, в темата "История и археология" има ново мнение, което не съм прочел и затова квадратчето пред нея е тъмно синьо. В други форуми (виж Skyscrapercity) това квадратче е clickable и те праща на първо непрочетено мнение в темата. Аз ли пропускам нещо? [ Редактирано 17 яну 2014: 15:40 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
пак проверих и ..... просто този форум няма такава функция |
||
Най-отгоре |
|
||
valen7in |
|
||
Регистриран потребител #1250
Регистриран: 03 юни 2013: 03:09Местоположение: Burgas съобщения: 37 |
Здрарейте на всички. През последния месец откакто Бургас1 е с нова визия имам извесни проблеми с разглеждането на форумите. Когато отворя някоя тема текста към публикациите е раздърпан надолу и това прави четенето доста друдно и на моменти изнервящо. Та се чудих дали това е само при мен или има и други потребители със същият проблем. П.С: пробвах с два различни браузъра то разлика нямаше. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Забелязвам тия дни (покрай темите с гласуването и коментарите за лого), че не винаги ми светят темите, в които има нови/непрочетени мнения. Аз ли бъркам нещо? Защото вероятно и в другите теми така изпускам доста мнения, а по принцип гледам да го следя форума и ми е интересно повечето, което се пише. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
Някой би ли ми казал когато публикувам снимки (връзка), как да пиша между тях, понеже съм виждал, но не ми се получава?! | ||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |