Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
култура |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
Културните организации и артисти на свободна практика от община Бургас могат да подават своите проектни предложения за разглеждане и финансиране от 1 март. Финансови средства ще се предоставят след конкурс, проведен по реда и при условията на Правилника за съфинансиране на културни проекти. <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
DENIS |
|
||
Регистриран потребител #43
Регистриран: 18 ное 2008: 16:24съобщения: 263 |
<връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Наистина не съм чул досега една дума за този паметник. <връзка> На мен също не ми харесва и имам мнение, но не искам да влияя. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
MoPcKu |
|
||
Регистриран потребител #1372
Регистриран: 15 юли 2013: 22:00Местоположение: Бургас съобщения: 75 |
Трябва да имаш добре развита фантазия за да познаеш аджеба кой изобразява паметника. | ||
Най-отгоре |
|
||
BukTopcku |
|
||
Регистриран потребител #1294
Регистриран: 18 юни 2013: 21:53Местоположение: Burgas съобщения: 52 |
е нямаше ли един къдърен скулптор за тоя паметник че да представят такива глупости ? | ||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
В края на месеца ще гласуват поставянето на паметника на Калоянчев в Морската градина. В докладната записка има подробности за мястото, материала, височината и идеята на Чапкънов. На мен продължава да не ми харесва, колкото и да се напъвам... <връзка> Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
vench написа ... В края на месеца ще гласуват поставянето на паметника на Калоянчев в Морската градина. В докладната записка има подробности за мястото, материала, височината и идеята на Чапкънов. На мен продължава да не ми харесва, колкото и да се напъвам... <връзка> В тази връзка има публикувани две обяви на сайта на Общината: <връзка> <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Да спечелиш "Икар" - без текст, без реплики <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
еволюция на цените на билетите за Burgas Jam понеделник, 28 май 2018: Един билет струва 18 лева, но първите 400 са на промоционална цена от 14 лева. 15.06.18: До края на месец юни цената е промоционална - 14 лева. От 1 юли до датата на музикалното събитие, 7 юли, билети ще се продават на редовната цена от 18 лева. колко публика предполагате ще събере музикалният фестивал? [ Редактирано 26 юни 2018: 16:44 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Трудно ми е да го нарека "фестивал", но... Всичко над 500 човека, според мен, трябва да си го броят за успех. Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |