Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко останало |
|
<< Назад | Напред >> |
Шушу-мушу бууууууу ;) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
29 ноември 2011 Теренът зад Галерията се разчиства тези дни. Има слух за бъдеща жилищна кооперация или кооперации. Входът за парцела е от страната на ул. Одрин (вижда се задната част на мола). Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Позамря нещо тази тема, а дава широко поле за изява... :) Видях се с моя бивш началник, много интересна информация от кухнята на Нефтохимик разбрах. Тези дни ще се вземе решение дали да ги поеме чужденец, който е бил президент на клуб, който скоро игра в Шампионската лига......Довечера са на ресторант и после на дискотека моите хора, утре ще имам пълното инфо. Общо взето, казаха че въпросния се е срещал няколко пъти вече с кмета, по чиято инициатива доколкото схванах стават реформите в Нафтата. Човека бил много приятно впечатлен от кмета ни, говорел само колко бил умен, ала-бала такива глупости....Обсъждани са с кмета и други проекти освен футбола (огромен увеселителен парк за деца целогодишен), гледани са няколко парцела. Въпросния инвеститор има вече изградено вилно селище с къщи и апартаменти в близост до Слънчев бряг. Имал уникални контакти, та ако вземел клуба щял да докара уникални играчи за без пари. Решението дали да вземеклуба още не е взел, но е близко до взимането на решение. Очаква се тези дни да стане ясно. От един форум... [ Редактирано 31 яну 2012: 16:59 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
batman |
|
||
Регистриран потребител #245
Регистриран: 07 авг 2011: 21:42съобщения: 14 |
А дано ! :) | ||
Най-отгоре |
|
||
prnstr |
|
||
Регистриран потребител #243
Регистриран: 05 авг 2011: 20:53съобщения: 35 |
Напиши името на форума и момчето, че ни писна да ни цитират и накрая ще спрем да пишем там и да даваме храна на разни електронни медии. Бъди коректен. | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Това е само слух, затова е тук. По принцип поне аз гледам да избягвам темите свързани с футбола и двата бургаски отбора ... има си други места за целта. Форумът е на Гонг, а мнението е на калпазанчо... Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
prnstr |
|
||
noemis написа ... Това е само слух, затова е тук. По принцип поне аз гледам да избягвам темите свързани с футбола и двата бургаски отбора ... има си други места за целта. Форумът е на Гонг, а мнението е на калпазанчо... Благодаря ти, не е слух, за да го пишем ние там... |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Нещата са малко по-различни, има един кипърец, но нещата не са такива... | ||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32съобщения: 160 |
уникален написа ... Имал уникални контакти, та ако вземел клуба щял да докара уникални играчи за без пари... Уникално изказване. |
||
Най-отгоре |
|
||
prnstr |
|
||
sheikh77 написа ... Нещата са малко по-различни, има един кипърец, но нещата не са такива... Точно, този, който ги изкара до групите на Шампионска лига. За него иде реч. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Много странен слух върви тези дни между продавачите на пазара на Краснодар - говори се, че искат да съборят пазара и на негово място да с строи нещо като хотел или комплекс от затворен тип. Зад този проект стоял собственикът на магазини Европа (не го знам кой е, а и не ми се търси). На мен ми се струва малко вероятно - все пак става въпрос за най-хубавия закрит зеленчуков пазар в града, но все пак...слух :) Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |