Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
Коментари за гласуването за ново лого |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
тема само за коментари гласуването е тук Предложение 1 (Радост Динева) Предложение 2 (Мануел Момчилов) Предложение 3 (asd dsa) Предложение 4 (asd dsa) Предложение 5 (tobli) Предложение 6 (tobli) Предложение 7 (tobli) Предложение 8 (Слав Жеков) Предложение 9 (johnsnow) Предложение 10 (TtW) Предложение 11 (Adder) Предложение 12 (Adder) Предложение 13 (tobli) Предложение 14 (bateto_toshko) Предложение 15 (mobile) Предложение 16 (blago84) Предложение 17 (Пенка Железова) Предложение 18 (Пенка Железова) Предложение 19 (Пенка Железова) Предложение 20 (Пенка Железова) Предложение 21 (Пенка Железова) Предложение 22 (Пенка Железова) Предложение 23 (Пенка Железова) Предложение 24 (Пенка Железова) Предложение 25 (Пенка Железова) Предложение 26 (Емил Бурулянов) Предложение 27 (Емил Бурулянов) Предложение 28 (Емил Бурулянов) Предложение 29 (Емил Бурулянов) Предложение 30 (Емил Бурулянов) Предложение 31 (Емил Бурулянов) Предложение 32 (Емил Бурулянов) Предложение 33 (Емил Бурулянов) Предложение 34 (Емил Бурулянов) Предложение 35 (Емил Бурулянов) Предложение 36 (Емил Бурулянов) Предложение 37 (Емил Бурулянов) Предложение 38 (Емил Бурулянов) Предложение 39 (Емил Бурулянов) Предложение 40 (Емил Бурулянов) Предложение 41 (Емил Бурулянов) Предложение 42 (Емил Бурулянов) Предложение 43 (Емил Бурулянов) Предложение 44 (Емил Бурулянов) Предложение 45 (Емил Бурулянов) Предложение 46 (Емил Бурулянов) Предложение 47 (Емил Бурулянов) Предложение 49 (burgas1.org) [ Редактирано 23 фев 2014: 08:27 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
цитирам тук обяснението за една от предложените емблеми, което много ми хареса tobli написа ... По първият вариант: Основата е зеленина, защото в Бургас, макар и не достатъчна, си имаме зеленина. В сравнение с някои други градове сме си направо зелен оазис. Освен това форумът е малко или много "зелено" насочен. Та за това си мисля,че е важно да го има. На заден план се надявам да остава впечатление за гледка към град. Градската среда е застъпена в почти всяка тема от Форума. Единичката е небостъргачът в Меден рудник , хотелите Космос или България, който си нарочите :). Аз лично имам спомен от малък, когато влизайки в Бургас виждах "Космос" в средата. Нещо такова беше. / Някой ден, когато вместо МОЛове започнат да се откриват производства .... единичката ще е комин ;). / [ Редактирано 23 фев 2014: 09:31 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
mipopov |
|
||
Регистриран потребител #1079
Регистриран: 02 мар 2013: 20:52Местоположение: Бургас съобщения: 336 |
Нещо зеленината не ми се вързва с небостъргача и комина...
"Да премахнеш пешеходна пътека от основен пешеходен маршрут в населено място и да искаш пешеходците да спрат да минават от там, е все едно да сложиш пешеходна пътека на магистралата и да искаш колите да намалят пред нея!" |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
що така? обикновено в готините градове тези неща вървят заедно |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
абе, морското конче е яко, но прилича доста на бургаснюз, не ви ли притеснява това :) Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
..... редактирано .... тук разсъждавах писмено че и някой други емблеми имат прилики но .... всъщност това не е проблем и не искам моите разсъждения да оказват влияние .... [ Редактирано 23 фев 2014: 12:00 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Georgi Pehlivan |
|
||
Регистриран потребител #1677
Регистриран: 01 яну 2014: 18:41съобщения: 8 |
Не знам какви са ти били разсъжденията, но на мен предложение номер 2 по някакъв странен начин ми напомня не за лого на този сайт, а на ФК Черноморец. Доста по-оригинални са заигравките с гларуси и кончета в други предложения. | ||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
Доста ми допада 9. Някак подчертава факта,че Бургас е морски град. Същото важи и за 14. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
да но все пак не избираме лого на град Бургас пък и морето далеч не е единственото достойнство на Бургас според мен макар и морските теми да са сред важните и дискутирани тук те съвсем не изпъкват пред останалите символиката на много от предложенията донякъде води към сайт за морски почивки [ Редактирано 23 фев 2014: 19:32 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
и все пак останалите са доста кичозни, както някой спомена
[ Редактирано 23 фев 2014: 15:07 ] |
||