Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
Коментари за гласуването за ново лого |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Добавям 3 (нали може?) заради ТРИТЕ ЛИНИИ под логото. като ще си говорим за символи... :D Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Georgi Pehlivan |
|
||
Регистриран потребител #1677
Регистриран: 01 яну 2014: 18:41съобщения: 8 |
Според мен вариант номер 8 е чудесен пример за оригинално и стилно лого. Не е засегната "морската" тематика, но по един много интересен начин е изобразено числото "1" в съчетание със стилизирано представения "часовник" - обичан символ на града от всички бургазлии... едно култово място за срещи. Дори толкова минималистично представен, символа е ясно разпознаваем от всички местни. По този начин логото изобразява освен "срещите" на хората, също и динамиката на времето - нещо, което по много добър начин отразява и насочеността на този сайт, поне според мен. [ Редактирано 23 фев 2014: 16:39 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
но не е нашият Часовник :Р само казвам Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
TtW |
|
||
Регистриран потребител #1220
Регистриран: 10 май 2013: 21:23съобщения: 309 |
Ужас и моето го сложили за гласуване :D Момчета моля ви се, това не беше сериозно, да не се излагаме :)))) А за гласуването... трудно ми е да реша. Може би 8 но с този дизайн на сайта трудна работа, повече ще му пасне "43.2" :) Дали няма да се получи като с конкурса за БургасБус ? [ Редактирано 23 фев 2014: 17:46 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
vench написа ... но не е нашият Часовник :Р само казвам що да не е нашия? |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Амм, тъй като предложение №8 e моето, но Georgi Pehlivan добре е схванал идеята (за което му благодаря) - няма смисъл да се повтарям. Като допълнение само - освен единицата и часовника... това е и профил на типичен ЕПК блок от Лазур, Зорница и Братя Миладинови. :) Винаги съм ги свързвал с Бургас, защото в детството ми си бяха като истински небостъргачи. :) [ Редактирано 23 фев 2014: 19:15 ] Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
ji написа ... vench написа ... но не е нашият Часовник :Р само казвам що да не е нашия? щото е с друга форма най-малкото :D Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
стилизирано изображение .......
[ Редактирано 23 фев 2014: 21:48 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
tobli |
|
||
Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
Като игнорирам тези, към които съм пристрастен .... Най-много ми допада осми вариант. Само ако може да е на български. За другите - котвичките, кончетата и баркодовете не са много в тон с темите от форума. Което ме наведе на мисълта ... АБЕ ЕЙЙЙ, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРЕДЛОЖИ НЕЩО С ВЕЛОСИПЕД, А? Ама сме едни ...
az |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
не, не можеш да ме убедиш! :) ама няма нужда да спорим, де
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |