Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти

<< Назад | Напред >>

Зоопарк "Бургас"

Отиди на страница   <<      
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
BukTopcku
30 юни 2014: 20:17
Регистриран потребител #1294
Регистриран: 18 юни 2013: 21:53

съобщения: 52
MoPcKu написа ...

Аз пък винаги съм искал да се направи едно-две изкуствени островчета във Вая и да има начин после да се наблюдават птиците, които ще гнездят там. С лодки или водни колела просто да отпуска човек. Иначе зоопарк с клетки си е отживелица...

Защо да е отживелица ? Давам пример зоопарка в Лондон, изключотелна посещаемост имаше когато аз бях там. Не бих казал че е заради сезона защото там трудно се усещат ако има такива изобщо . Аз съм ЗА създаването , колкото и да не харесвам животни в клетки , все пак в проекта се казва че няма да са в клетки , нали ще си има обособени континентални зони с характерните за тях видове. Ще бъде интересно стига да се направи както трябва, а не някой пак да изпере парите и да си остави ръцете. Тук вече ще е грехота ако не се вземе на сериозно този проект. Предпочитам да се копира нечии друг проект и да се постигне нещо читаво от колкото да се направи само да се убие номера.

[ Редактирано 30 юни 2014: 20:18 ]
Най-отгоре
vench
16 юли 2014: 14:00

Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45

съобщения: 1071
tobli написа ...

[/shadowbox]

не е ли по-скоро нещо такова?

Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<