Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Обществен център - арт галерия |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
tobli |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
Ще сменят крушките с бели и готово :)
az |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
И аз съм ЗА нестандартна и стъклена фасада. Обичам старите сгради, но не ме дразни чак толкова, когато до тях има нещо модерно и тотално различно. Според повечето хора - това разваляло архитектурния облик. За мен - това показва богатството на традиции, история, но и съвременната динамика на един град. Важно е да запазваме прекрасните архитектурни паметници от миналото, но не пречи в непосредствена близост до тях да има нещо ново и различно. В повечето европейски градове е така... При нас далеч по-дразнещи са всевъзможните шарени табели, винили, светещи реклами и спагетите от кабели - дори по архитектурните паметници... Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
gogomoto написа ... Здравейте, виждаме че имате интерес към случващото се в града. Част съм от екипа разработил един от проектите. Прикачам нашият вариант който за съжаление не успя да пребори конкуренцията. Поздрави :) ![]() ето нещо интересно един стар проект за същото място .... ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Стария проект не беше предоставен от Общината на участниците за справка. В условията на конкурса беше обявено наличието на основи и приземен етаж от започнат строеж и се изискваше конструктивно обследване и геоложко проучване... Няколко колектива, предимно малки студиа и колеги, работещи сами се отказаха именно поради тази причина. Ji, къде го намери този проект? Ще е интересно да се види целия. Приликата е очебийна - членение на фасадата, пропорции... Интересно... |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
![]() ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Прилики да искаш!!! Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
и тяхното не ми харесва всъщност :D
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
summerborn |
|
||
![]() Регистриран потребител #134
Регистриран: 14 яну 2011: 23:16съобщения: 47 |
3-то място хваща окото, а за име, след охлюва много ми изглежда да си хване име червея, тогава от тройката, покрай "Дупки" до червея и гъбката и свършваш на охлюва :)
<връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
summerborn |
|
||
![]() Регистриран потребител #134
Регистриран: 14 яну 2011: 23:16съобщения: 47 |
Всеки бургазлия е добре дошъл на 24 юли /четвъртък/ от 16.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас, където ще бъдат представени идейните проекти за обект: "Обществен център - арт галерия". Най-новият и модерен културен център на Бургас ще бъде изграден в празното пространство при ъгъла на "Александровска" и "Богориди". Класираната на първо място фирма ще бъде поканена да сключи договор за същинско проектиране на стойност 30 000 лв. с ДДС. Прогнозната цена за изграждане на новата арт галерия е 1 710 720 лв. <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << |