Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Резиденция „Лазурен бряг” |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
dimps |
|
||
Регистриран потребител #1891
Регистриран: 26 май 2014: 19:25съобщения: 6 |
TtW написа ... Как точно сградите около Пантеона се вписваха в околната архитектура и кое от построеното в Бургас последните 20 години не е повърня? Аз съм твърдо против да се строят сгради вписващи се в бетонното гето. По тази логика **я в М.Р. щеше да пасне перфектно там. Повърня мога да нарека първия проект, повърня са сградите на Тройката но този проект е много далече от това определение. Сградата се вписва отлично в паркова среда и ще се радвам да има още като нея скриващи панелния skyline. Единственото, което ми идва в повече е надлеза. Без него би се вписала и около Central Park в NY. Разбира се имам доста съмнения около реализирането на проекта. Дори от снимките се вижда, че изливат основи много преди изкопа да е достигнал ниво за три етажа подземен паркинг. Само да вметна, че не изливат основи, а шлицови стени...Изкопа тепърва ще достига нивото на фундиране. [ Редактирано 21 юли 2014: 23:41 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Отпреди седмица някъде...работата си върви... няма информационни табели, нищо. |
||
Най-отгоре |
|
||
Stefka Angelova |
|
||
Регистриран потребител #1733
Регистриран: 28 яну 2014: 19:41съобщения: 20 |
Информационните табели са поставени още в началото на месец юли!! |
||
Най-отгоре |
|
||
Stefka Angelova |
|
||
17.07.2014г. |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Идеална сграда ще стане! | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Какво повече да кажа... Някой от "придворните колеги" на "Евробилд" явно го е сътворил... ...две фирми - "Триа Инвест" и "Евробилд".
Няма да се учудя, ако въпросния строеж е на някоя от двете! |
||
Най-отгоре |
|
||
Stefka Angelova |
|
||
Колега не бъдете толкова черноглед за направеното и това което се прави!!Песимизма убива самочувствието! | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Днес минах оттам, но няма нищо за снимане - изглежада още се занимават с основите. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
bateto_toshko |
|
||
Регистриран потребител #11
Регистриран: 05 окт 2008: 12:08съобщения: 99 |
Според мене сградата не пречи на ничия гледка , не краде паркоместа от живущи наоколо , ако не ни затворят алеята на здравето , аз съм ЗА.Предпочитам да гледам нея вместо бурени пълни с боклуци , ако има и хубав рибен ресторант с гледка към морето ще е супер
[ Редактирано 25 окт 2014: 10:47 ] Всичко далеч от морето е провинция |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
В понеделник като минавах (5.01.2015) нямаше никой на обекта, но са стигнали кота нула и дори се виждат носещите колони. Общо взето нищо съществено за снимане. От сайта на проекта се вижда колко са дълбоки основите (снимката е правена октомври 2014). [ Редактирано 07 яну 2015: 19:38 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |