Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко останало
 
<< Назад | Напред >>

Поставяне на улично осветление?

Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
lenza
31 юли 2014: 10:38
Регистриран потребител #1912
Регистриран: 13 юни 2014: 23:23

съобщения: 12
Здравейте. От известно време чета във форума, регистрирах се и реших да пусна една тема. Впечатлението ми е, че тук пишат хора доста добре запознати с града ни и с управлението му поради което реших да пусна въпросната тема. Писал съм и другаде, но без особени успехи.
Става въпрос за възможността за поставяне на улично осветление на една глуха уличка, която се използва за паркинг. Улицата е между два блока и вечерно време става тъмно като в рог, което създава редица неудобства за живеещите там. Интересувам се как трябва да се постъпи за да се постави улично осветление на въпросното място. Уличката е малка и дори и един стълб с една лампа би свършил работа. На доста тъмни места общината постави осветление и това ми дава надежда. С входиране на молба в общината ли трябва или по друг начин? Предполагам никой от живущите няма да има нищо против подобна инициатива и молбата може да е колективна. Благодаря ви предварително за отделеното внимание и време. :)
Най-отгоре
noemis
31 юли 2014: 22:51
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431
Отиди в общината (входа откъм гърба на сградата), изтегли си номерче и като ти дойде реда, питай на гишето за информация.
Там ще ти кажат какво трябва да направиш.

Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре