Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Вело Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Обещаните велосипедни алеи |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Вчера минах с колата по Транспортна и по Яким Якимов. Почти съм сигурен, че видях наредени плочки по велоалеите по тези две улици. Ако това е така, си мисля, колко ли още велоалеи можеха да се направят, ако вместо плочки бяха асфалтирали?! Кому е нужна тази изгъзица и излишно пилеене на средства? Да оставим настрана, че по асфалт се кара най-добре и че когато плочките започнат да се разместват и кривят (основата е от не много дебел пласт чакъл) карането по тези велоалеи ще е доста раздрусващо и разтърсващо. Тези дни ще намеря време да мина оттам с колелото и ... дано само ми се е привидяло. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
по Якимов са направили някаква щампована настилка имитираща плочки не мога да проумея какво може да накара някой да набразди велоалеята така че карането по нея да стане доста по-неприятно това наистина вече е върхът на слабоумието [ Редактирано 02 май 2015: 19:38 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
TtW |
|
||
Регистриран потребител #1220
Регистриран: 10 май 2013: 21:23съобщения: 309 |
Нова технология дето само в Бургас я има и скоро PR-те на общината ще ни кажат колко е уникална и какви европейци ни прави. Тя е дори по-уникална от онази попиваща като гъба и друсаща като паве. За момент се притесних от мисълта за кръпки върху щампите но се сетих, че след усвояването на парите алеите ще са на доизживяване и никой няма да ги барне, та се успокоих.... |
||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
.... те вече ги ползват за пешеходни.... точно на каквито си приличат. Аз виждам как се изнасят торбички от Lidl удобно по тях ;) | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Вчера ги хванах тъкмо като асфалтираха...сега остава да оправят и от пътен възел "Юг" до входа на Меден Рудник... А алеята към Плувния Комплекс в Меден Рудник, смея да твърдя, че може би е единствената, нормално направена. И накрая, новите велостанции, тази е при Пантеона. |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Прибирам си се днес по новата алея по "Чаталджа", засилен, кеф и защото бях без очила, не видях отдалеч за какво става дума! Просто помислих, че асфалта при скосяването е поддал...да ама не! Искам съвсем лично да поздравя работниците, изпълнили въпросните дъждосборни шахти, оператора на валяка - също! Ако капака на ревизионната шахта не е сложен от работниците (защото кабелите не са вързани още!) - и тях, най-вече защото не е обезопасено! Ако го е отмъкнал някой от местните, да се чувства лично поздравен, както целия му род! Специални поздрави и за Техническия Ръководител на обекта, както и за Надзора! От все сърце ги поздравявам с предпоследната песен от "Алкохолен Делириум" на Хиподил.... ако някой от споменатите не я знае - да потърси в Гугъл! Аман от некъдърници! |
||
Най-отгоре |
|
||
nistel |
|
||
Регистриран потребител #1542
Регистриран: 25 сеп 2013: 19:50Местоположение: Бургас съобщения: 12 |
Към Пода има ли някакво раздвижване за велоалеята? Бяха разкопали преди време май да поставят канали някакви. | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Нищо не съм чул, но вече би трябвало да има избран изпълнител. Велоалея по ул.Индустриална и бул.Чаталджа: Вижда се, че проблемът с каналите е решен, като самата велоалея не минава оттам, а е изместена изцяло вдясно (от 3:41 нататък). [ Редактирано 13 юли 2015: 17:33 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
МВР призова велосипедистите да слязат от тротоарите | ||
Най-отгоре |
|