Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Вело Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Велоалея Приморски парк - кв.Сарафово |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Сериозно ли ще има и автомобили?? Аз това съм го пропуснал или поне не си спомням такова нещо. Не се ли обезсмисля всичко по този начин?
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
![]() Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32съобщения: 160 |
До Солниците няма как да няма автомобили, по-нататък нямаше ли да е нещо такова:![]() ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
До солниците ясно, после вече би било тъпо. Все пак си има път до Сарафово.
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Да, до табелата (КПП-то) на Солниците ще е пътя, оттам велоалеята минава покрай брега (на първа страница са плановете). Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
kdkrastev |
|
||
![]() Регистриран потребител #909
Регистриран: 27 яну 2013: 13:45съобщения: 132 |
Seaborn написа ... До Солниците няма как да няма автомобили, по-нататък нямаше ли да е нещо такова: Защо да не може без автомобили? Едно време как беше затворено за коли? За солниците има чудесен достъп откъм ПВ Север. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
kdkrastev написа ... Seaborn написа ... До Солниците няма как да няма автомобили, по-нататък нямаше ли да е нещо такова: Защо да не може без автомобили? Едно време как беше затворено за коли? За солниците има чудесен достъп откъм ПВ Север. Пътят е заради Апартхотела, който построиха до портала на Солниците. По закон общината е длъжна да осигори свободен достъп до имота на собствениците. Ако бяха частни имоти, законът пак щеше да ги задължи да осигурят такъв достъп за преминаване. [ Редактирано 04 мар 2016: 14:57 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
26 март 2016 Бавничко, но напредват. ![]() ![]() ![]() 31 март 2016 Засега не се вижда дали и как ще отделят велоалеята от пътното платно (имаше идея това да се направи). Освен това на места пътя е доста тесничък, а и стената която трябва да спира навяванията от пясък липсва. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Много кофти е затрупана плажната ивица с пръст, дано после да я оправят. Работниците ми казаха, че всичко ще почистят после, но въпросът е колко ще бъде ефективно... Вчера писах статия, но сега не ми се търси ![]() ![]() ![]() ![]() Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
vench написа ... Много кофти е затрупана плажната ивица с пръст, дано после да я оправят. Работниците ми казаха, че всичко ще почистят после, но въпросът е колко ще бъде ефективно........... Само с нахвърлян камънак, без тетраподи няма да го бъде. Първата по-сериозна буря и ... Същото е с алеята между канала и Сарафово - там има няколко места, където редовно си разбива камъните и трупа пясък. Трайното и доста по-евтино решение е да се изградят буни през 100-200 м (само от скална маса), допълнителен бонус ще е и доста по-широката плажна ивица, която ще се образува. Проблемът както винаги е държавата - в края на първия мандат на ГЕРБ имаше подготвен законопроект, който щеше да позволи общините да могат да се заемат с тази задача, но след като подадоха оставка, от следващите НС (включително сегашното) повече не се чу нищо за това. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Най-важната снимка съм забравил. Реално тази стена ще укрепва плажа, а за вълноломи, тетраподи и буни не си спомням да е говорено. А въпросният насип е от изкопаната пръст. На мен поне така ми обясниха работниците...![]() Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |