Форуми
| burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Флора Парк Бургас |
||
| Отиди на страница << | |
|
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
| Автор | Отговор | ||
| Pacho_ |
|
||
![]() Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
снимки: Maxon.bg![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Редактирано 22 авг 2018: 18:28 ] Seeing is Believing |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Pacho_ |
|
||
.![]() ![]() Seeing is Believing |
||
| Най-отгоре |
|
||
| D.V.V. |
|
||
![]() Регистриран потребител #2725
Регистриран: 31 авг 2017: 14:34Местоположение: Бургас съобщения: 98 |
Много добре е станала сградата! Един от малкото така добре реализирани проекти. [ Редактирано 22 авг 2018: 22:11 ] |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Pacho_ |
|
||
така е.. в общи линии в Бургас само триа инвест прави масивни, модерни и емблематични сгради единственото изключение е Лазурен Бряг Seeing is Believing |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Pacho_ |
|
||
.![]() Seeing is Believing |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Pacho_ |
|
||
Seeing is Believing |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Aboulibland86 |
|
||
![]() Регистриран потребител #3413
Регистриран: 23 апр 2024: 23:47съобщения: 2 |
vench написа ... Да видим дали и озеленяването им ще се получи като на картинката. Обикновено там са най-големите разминавания. Иначе аз бях против изграждането на тази сграда точно на това място, тъй като е прекалено близо до морето, променя панорамата на града откъм плажа и скрива гледката на задните блокове. Обаче се замислих, че абсолютно същото важи за 16-етажните панелни блокове, които също са близо до морето, панорамата откъм плажа с тях не е особено красива и също скриват гледката на задните блокове. Между другото, като говорим за промени в градския ландшафт и модерни проекти, напомня ми на нещо, което обикновено се случва и в света на онлайн забавленията. Например, платформата 1win постоянно обновява своето предложение, добавя нови функции и игри, които променят изживяването на потребителите. Въпреки че на пръв поглед може да изглежда, че някои нови елементи не се вписват перфектно в картината, с времето те започват да се възприемат по-добре. Така, че не съм сигурен къде е разликата в случая, освен че някой може да има някакъв естетически проблем със самия проект или просто лична неприязън към инвеститора. Съгласен съм, че това е интересен въпрос. Когато се говори за нови сгради близо до морето, наистина се сблъскваме с разминавания между идеалното и реалността. Въпросът с панорамата и гледките винаги е деликатен, защото всяка нова конструкция може да променя облика на района, дори ако тя не е толкова голяма. По отношение на 16-етажните панелки, напълно вярно е, че и те също заемат много пространство и могат да се възприемат като "замърсители" на панорамата, въпреки че са били построени преди много години и тогава може би не е имало същото внимание към тези детайли. В този контекст новите проекти също може да са част от естествения процес на урбанизация и развитие на града. Що се отнася до естетическите предпочитания и възприятия, те често играят голяма роля. Може би някои хора не харесват самия стил на новия проект, а други просто имат чувство на съпротива към всяко ново строителство в района, особено когато се касае за такива близки разстояния до морето. |
||
| Най-отгоре |
|
||
| Отиди на страница << |