Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
CENTRAL PARK |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Още по-тъпото е, че не е като да е особена изненада. Някой от нас вярвал ли е, че ще се реализират 3 офис сгради (аз дори бях изненадан, че направиха първата)? Или, че всичко останало ще е като на първоначалните визуализации? Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
това с офис сградите изглеждаше невероятно на етап проект не знам какви договорки с какви наематели са имали, за да тръгнат да строят офиси в град, в който последната голяма офис сграда стои празна от 5 години (Смарт центъра) [ Редактирано 16 ное 2021: 16:36 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
това с “празния смарт център” го определям за манипулационен мит който се го следя че се рее от години… в момента наемателите там са 16 и това лесно може да се провери… съвсем друг е въпроса, че това до скоро беше единствената сграда клас А, и пълна или полупълна едва ли оправдава план като на Сентръл Парк, но предполагам че са искали да бъдат пионерите в сегмента, каквито всъщност са били винаги и в строителството си, но ковид сериозно си каза думата, това не са поредните промени в проект, който се изменя в течение просто по хрумване на инвеститора… тук причините са си сериозни
[ Редактирано 16 ное 2021: 20:15 ] Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ако имаш данни за Смарт центъра дай да ги видим и ние щото ми е любопитно това което виждам аз е тъмни прозорци в 5 вечерта |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
данните са 16те фирми с лого и кратка характеристика на дейността, които са публикувани в сайта им, намират се в секция: наематели иначе съм чувал и лични впечатления на приятел, който организира събития там регулярно Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
От тези 16 лога в сайта, какво броим? Офисът на А1, магазинът на Бебе Макс или наемателите с под 5 реални работни места? И аз искам да е различно, но истината е, че офис пазарът в Бургас е смешен. Добре, че бяха сградите на Пристанището: Марината и сега Конгресния център - бутани директно от Общината, за да има раздвижване въобще. Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
ами броя всички, и избягвам да правя кардинални заключения като пълен или празен, стремя се да борвя с фактология и споделям нея.., което разбира се съвсем не променя и факта че сектора е изостанал, но аз го казах и по- горе, а същината на диалога беше тази
[ Редактирано 17 ное 2021: 20:44 ] Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Немският работодател отвори първия си офис в Бургас през август миналата година, а екипът вече наброява над 100 души. Компанията има амбициозни планове за растеж и търси да назначи още толкова немскоговорящи до края на лятото през 2022 г. Модерният офис на компанията в Бургас се намира в Смарт бизнес център нa бул. "Транспортна" и се разпростира на близо 1000 кв.м. <връзка> Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << |