Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
гимназия по компютърно програмиране и иновации |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
Община Бургас ще създаде професионална гимназия по компютърно програмиране. Предложението е на кмета Димитър Николов и предстои да бъде разгледано от Общинския съвет. <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Конкурс за изработване на лого на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
идеята се разпространява гимназия по програмиране във всеки град СофтУни прави професионална гимназия за дигитални умения <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Дойде моментът да се избира лого на училището. Лично според мен варианта с гласуване винаги е бил голяма грешка, особено когато става въпрос за институции. Просто обикновено печели този, който най-много е спамил (и дори мамил), а да не говорим, че културата на повечето гласуващи е много ниска. Аз лично бих се доверил по-скоро на жури. Ето ги все пак вариантите. <връзка> На мен лично най-много ми харесва на Иво Папсалски и на Диляна Иванова. На Николай Райков е много зле, а другите две са ми просто дженерик.. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
на мен тези 0-1-0-1-та са ми малко елементарни за да са част от хубаво лого на Диляна би ми харесало ако не присъстваше също прекалено елементарната и не особено адекватна препратка с ябълката |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Съгласен съм за ябълката и аз. Хубаво е, но от Епъл ще трябва да станат основен спонсор :D
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
На мен пък логото на Абуди Жабас ми допада най-много от тези 5. За съжаление вече видях из пространството други отлични и по-добри предложения, които въобще не са попаднали сред тези финални 5, но... да. Харесах доста това: https://www.dropbox.com/s/4yot7xvew0wfuu4/ivan-manolov-logos.pdf?dl=0 Особено вариант 2 с лаптопа и книгата. Това с ябълката може да се тълкува като плод на познанието и т.н. И все пак не е отхапана... ;) Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Зъбчатото колело според мен не навява правилната асоциация. Все пак говорим за програмиране, не говорим за хардуер. Не е толкова лошо, просто не е много адекватно. Само да кажа, че преди време Електрото си избра лого с конкурс и до ден днешен е това. Аз лично не виждам как може да е по-зле... :D Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
vench написа ... Зъбчатото колело според мен не навява правилната асоциация. Все пак говорим за програмиране, не говорим за хардуер. Не е толкова лошо, просто не е много адекватно. Само да кажа, че преди време Електрото си избра лого с конкурс и до ден днешен е това. Аз лично не виждам как може да е по-зле... :D ВЪЙ |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Ето тук има доста от отпадналите варианти. Има добри, има и потресаващи :D <връзка> Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |