Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
истинските забележителности на Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
Pacho_ |
|
||
Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
ji написа ... аз по-скоро бих ги държал в тайна отколкото да се хваля с тях Не знам защо би ги държал в тайна... според мен не си ходил от дете "Богатствата на България - Бургас" виж тук - <връзка> и тук - <връзка> може би им трябва по- добра реклама... или принципно ако се обединят в една нова, емблематична и знакова сграда биха ги направили доста по- популярни според мен [ Редактирано 21 сеп 2018: 20:07 ] Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
редовно ходя в музеите, за да се убеждавам всеки път колко са леш четири стаи с обща площ 150 квадрата може да е апартамент на част от руснаците, които имат имоти в Бургас, но не и най-представителният бургаски музей в историческия музей няма нито един исторически експонат само някакви вещи купени от антикварния магазин Петко Задгорски бих го класирал ОК ако имаше активност с вадене на нови неща от мазетата и гостуващи временни експозиции галерия Георги Баев и авиомузеят са ОК [ Редактирано 21 сеп 2018: 20:15 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
окей... явно нещата са така.. не се наемам да споря, явно трябва да се мисли в посока прераждане на бургаските музеи
[ Редактирано 21 сеп 2018: 20:28 ] Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
идеята е да бъдат събрани, описани и показани местата в града, които наистина си заслужава да видиш макар че никой освен мен не слага тук солниците/лугата/симбиотично, мисля че мястото е мега яко и дори да не си фен на цапането с кал ... гледките са много красиви, има биричка и цаца и малък музей, който е по-интересен примерно от този на острова следващото ще е острова |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
|||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Хубави видеа с хубава музика и хубава камера !! Поздравления! От коя дата са кадрите ?? [ Редактирано 23 сеп 2018: 22:24 ] Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Уааааа. Мега видеа!
Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
тук ще пробваме да пробутваме на туристите нашето виждане за бургаски забележителности <връзка> 10 дни след като пуснахме това то се появи в гугъл търсенето "забележителности бургас" преди 2 седмици го изкарваше някъде около 35 позиция сега е на ръба между първа и втора страница естествено целта е да е напред и да популяризира Бургас според нашите стандарти, а не според нечии чужди |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |