Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Места в и край Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Фонтаните в Бургас |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
mobile |
|
||
Регистриран потребител #197
Регистриран: 27 май 2011: 15:23съобщения: 153 |
Започвам тази тема за да споделим мнението си за това грозно петно в градската среда на града ни и с надеждата, че някой отговорен фактор ще прочете мнението на бургазлии и ще се вземат някакви мерки.Бургас става все по-красив и привлекателен както за самите му граждани, така и за гостите му, особено след като свършат ремонтните дейности. Друг е въпроса колко от тях бяха добре реализирани, но като кръпка сега ми се струва, че стоят фонтаните на града, много от които неработещи, изпокъртени и подобаващо грозни! Не мисля, че проблема е от липса на добри дизайнери и въображение. Със сигурност това са парите, но... дори и да ги има, съм сигурен, че ще сътворят нещо далеч от световния опит и привлекателност. А всички добре знаем каква атмосфера допринася фонтана към градската среда и как при добро изпълнение може да се превърне в символ и притегателен център за всички местни и гости. Но ето как изглеждат нашите си "забележителности" в снимки... За жалост, тук липсват някои от местните "забележителности", като "любимия" ми до Трета поликлиника, но вие се чувствайте поканени да ги допълните. [ Редактирано 27 май 2011: 18:04 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
mobile |
|
||
А ето как е навън... |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Хубава тема :) Това е интересно: Проектиране и изграждане на нов пеещ фонтан в Приморски парк до паметника на Пушкин. И малко снимки от мен от съседната тема, но си е и за тук: 14 май 2011 Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
mobile |
|
||
Прилагателното НОВ звучи добре, че и пеещ!, само където не е ясно как ще изглежда. Дано не е нещо в соцстил, че труда им да отиде на вятъра :) <връзка> [ Редактирано 12 юни 2011: 21:40 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
mobile |
|
||
<връзка> ...И не е пеещ, както уж щеше да е! Ама нищо, то така и така прилича на плувен басейн, но щеше да ми е интересно каква песен щеше да пее... сигурно някоя тежка народна, или химна на България? |
||
Най-отгоре |
|
||