Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Остров „Света Анастасия" и Моста |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
<връзка> Старото изтрая 30 години, тука на 3 му правят ремонт!!! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
Моста е мега зле онзи ден ходих и мислех да споделя ама се притесних да не бъда нарочен за хейтър |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Аз обаче съм хейтър и злобно ще цитирам нещо, което съм написал на 08 фев 2012 в темата за Моста. noemis написа ... ................. Конкретно за Моста - това Е символът на Бургас и е може би най-посещаваното и любимо място изобщо. Според мен най-много внимание трябваше да се обърне на него, а не на острова. Това, че ще го запазят в този му вид не е проблем, дори в известен смисъл е предимство, но имам определени съмнения за качеството на предстоящия ремонт най-вече заради малкото пари отпуснати за него. Парапетите и стълбовете за осветление - ако не са от неръждаема стомана (доста е скъпа) или друг подходящ материал, колкото и да ги боядисват само за няколко години всичко пак ще е в ръжда - неизбежно е; Асансьорът до плочата е добро решение, но самата плоча няма да се пипа и при лошо време вълните ще продължават да я заливат. Толкова ли е скъпо източната и страна да се вдигне с 1-2 метра, така че поне основите на въпросния асансьор да са сухи?! Предмостовото пространство засега е пълна загадка, но се надявам поне да направят нещо с грозната бетонна стена от дясната страна.... Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Дааа... Грозната бетонна стена доста я бяхме коментирали, дори вече забравих какво беше обяснението на Илиева за нея и дали имаше такова. За парапетите иначе също съм писал няколко пъти. Там имаше разминаване между отделните сегменти, още когато ги слагаха. После доста бързо станаха в доста лошо състяние. Не знам дали един лак ще ги оправи.. Иначе не е лошо да ма освежаване. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Сто пъти сме говорили за парапетите на Моста. Днес обаче се убедих, че супер здравия варен бук буквално може да се изчопли с пръст, когато се напои с дъждовна вода. Какво остава за солена. Просто слагам няколко секунди видео, за да видите за какво става въпрос, иначе наистина нищо ново... <връзка> Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |