Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Градски дискусии |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
Pacho_ |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
има една тема само за видео клипове <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
оки, но това нали не значи че примерно клип на Флора Панорама трябва да бъде там ?
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
няма такива правила видеотата за обектите са си ок просто ти показвам тема, в която преди сме събирали видеота и .... после примерно човек лесно може да намери нещо, ако търси |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Славейков![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
новина във Флагман с множество цитати на кмета Николов, вземащ отношение по въпрос, който не е в компетенцията му: Докато некоректните длъжници в ромското гето в кв.”Победа” не платят задълженията си до стотинка, водата няма да им бъде пусната. Това заяви кметът Димитър Николов пред Флагман.бг ВиК Бургас е собственост на държавата и Община Бургас няма никакви механизми да въздейства на решенията на дружеството дразнещото е, че схемата "аз съм и цар и бог" вече е наложена като някакъв стандарт и на национално и на местно ниво [ Редактирано 14 мар 2019: 11:53 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
серия статии в Капитал посветени на Бургас Всички пътища водят към Бургас Град, който иска да порасне Лято и други проблеми Бургаска рапсодия Бургаската загадка Димитър Николов: Постигнахме устойчивост при създаването на работни места (Съдържание от ПП ГЕРБ) Да останеш на морето Дълго чакана зала Бургас: кратък, но вкусен и доста шумен гид Най-големият търговец на зърно |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Община Бургас събира мнения относно ремонта на уличките заключено в карето между "Александровска", "Княз Александър Батенберг", "Цар Симеон I" и "Св. св. Кирил и Методий". <връзка> За настилката съм твърдо за паваж, тъй като пресечките на "Богориди" за мен станаха чудесно. Относно дърветата темата е малко по-сложна и не съм сигурен, че може да се търси мнение на граждани, които не са специалисти. Аз примерно не съм и малко се колебая. От една страна признавам, че част от старите дървета не са подходящи за градска среда. Короните им са трудни за оформяне, корените издуват настилката, често заболяват, гният и т.н. От друга страна старото дърво има предимство пред новото, защото вече е пораснало в крайна сметка... Все пак мисля, че по "Батенберг" и "Цар Симеон" преди няколко години стана добре с новите дървета, като на втората улица дори вече са сравнително високи и с много по-правилни корони. Поради тази причина клоня към идеята за новите дървета, но все пак е по-добре тук да говорят специалисти. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
D.V.V. |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #2725
Регистриран: 31 авг 2017: 14:34Местоположение: Бургас съобщения: 98 |
И аз съм на същото мнение!
![]() |
||