Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Градски дискусии |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
Pacho_ |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #2634
Регистриран: 04 яну 2017: 23:25Местоположение: Burgas съобщения: 442 |
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
въй Николов звучи доста зле накрая нещо не е на себе си |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Според мен пък Тишев беше супер зле през цялото време... Общи приказки и обещания от типа "трябва еди какво си", без идея как точно ще стане. Много е зле работата. Пак ще е надбягване с един кон на тези избори. Колкото и да ми се иска не виждам нито една нормална алтернатива на Николов. Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
на мен видеото с разходката върху псевдо велоалеята ми е любимо <връзка> всъщност същото се отнася и за Николов примерно с тези глупости за откриване на филиали на университети ректорът на УАСГ му бил обещал следващия филиал да е в Бургас ай стиа леки раути мораториумът за откриване на университети и филиали вече е внесен в народното събрание и вероятно ще бъде приет преди края на годината [ Редактирано 06 окт 2019: 15:44 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Хаха. Не го бях виждал. Клипчетата на Табаков направо са извънземни, сравнение с това. Ех... :) А кметът-слънце просто показва липса на мащаб и амбиция и се занимава с някакви смешни университети. Разбира се, че е по-добра идея да направи нов университет направо: УББФК примерно. Университет за Бургаски Батки и Фолк Кифли. След което да отхвърли молбата на Оксфорд, Станфорд и Харвард да станат филилали на новата Алма Матер. Ей така, просто за да ги унижи... Градът страда от стремежа към малки неща. Много провинциално. МАЩАБ трябва. И визия, ама не визията, която придъвкват Тишев и останалите. Другият път ще ме изберат и милиони микроби ще умрат! ![]() Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
D.V.V. |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #2725
Регистриран: 31 авг 2017: 14:34Местоположение: Бургас съобщения: 98 |
Това е доста интересно. Сигурно за пръв път в България се използва тази технология.
[ Редактирано 09 окт 2019: 23:01 ] ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
ПРОГРАМА Димитър Николов в снимки !! https://www.dnikolov.eu/programa/ Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Pacho_ |
|
||
Световната шампионка по плуване Симона Куадарела снима клип за италианската компания за високоскоростен интернет Fast web в бургаския плувен комплекс „Парк Арена“ ОЗК. Известната състезателка е споделила, че е впечатлена от условията, които предлага комплекса и би го включила като привлекателно място за тренировъчна подготовка на световно ниво. За заснемането на атрактивния клип в Бургас е ангажиран голям снимачен екип и над 250 статисти. ![]() Seeing is Believing |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |