Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Предизборен дебат за Бургас ( БТВ, 19.09.11) |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
micio |
|
||
Регистриран потребител #7
Регистриран: 04 окт 2008: 13:05съобщения: 17 |
ВИДЕО : http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/1774471639-Debat_za_Burgas_Kakvi_sa_planovete_na_kandidatkmetovete.html Сутрешният блок на БТВ "Тази сутрин" започна предизборната обиколка с БУРГАС. Сформира се нещо като дебат, макар че лично според мен тая безидейна банда, която се беше събрала го удари на раздумка, отколкото на качествен спор. Правят впечатление изключително беззъбите нападки на всички участници, които в опита си да опонират, само още повече се закопаха... Никакви стабилни аргументи, нито една позитивна кампания, единствено "анти-" доводи и настроения и липса на всякаква по-добра визия по отношение на бъдещето. Митака Николов изглежда изключително стабилен, премерен и лаконичен, но на фона на тия паляци няма и смисъл да се напъва. В предаването аз поне видях, че няма кой да бъде конкуренция на сегашния кмет и съм сигурна, че няма да се стигне дори до балотаж. ;) [ Редактирано 19 сеп 2011: 19:17 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
От това, което видях не мисля че Николов има за какво да се притеснява (не, че се е запритеснил особено). Най-много от всичко съжалявам, че кметът в момента няма адекватна алтернатива - човек, който да му опонира по същество и да предложи нещо смислено, което си заслужава да бъде чуто. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
цвети85 |
|
||
Регистриран потребител #195
Регистриран: 25 май 2011: 15:53Местоположение: Бургас съобщения: 7 |
Много се изложиха опонентите на г-н Николов. Нищо смислено не се каза.Общо взето говореха само "турските плочки" Само критикуваме и обвиняваме и нищо съществено не казахме. А Георги Манев направо без коментар. Никаква конкуренция няма настоящият кмет.Даже за балотажа срещу Ваклин Стойновски много се съмнявам. |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Някой изобщо мисли ли че точно Стойновски ще стигне до балотаж. Той милият е толкова в л.....а! Някъде прочетох за него определение "безработен политик, седящ по цял ден в кафетата". Това, което се получи днес беше абсолютен цирк с повечко клоуни! | ||
Най-отгоре |
|
||
dolphin_bs |
|
||
Регистриран потребител #27
Регистриран: 15 окт 2008: 10:07Местоположение: Бургас съобщения: 82 |
Аз се измъчих докато гледах репортажа.Срамувам се,че в Бургас има толкова елементарни хора.Уж лъскави на външен вид,а много тъпи и нечистоплътни.Моите уважения и подкрепа за г-н Димитър Николов!!! | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
аз пък не рабирам учудените коментари тук ами че те лицата са едни и същи вече много време предните избори картинката беше същата 4 години ги гледахме и им слушахме глупостите и без да съм гледал записа на диспута ми е ясно какво е представлявал той защото личностите които са участвали са ми досадно ясни единствената разлика е Павел Маринов не е вярно че Николов няма алтернатива Маринов несъмнено е много силна и компетентна кандидатура и е далеч от изхвърлянките и малоумните безцелни атаки които са основен коз на всички останали [ Редактирано 20 сеп 2011: 11:09 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Seaborn |
|
||
Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32съобщения: 160 |
ji написа ... единствената разлика е Павел Маринов... Павел "9-ти септември даде нов смисъл на понятието свобода" Маринов ли? Thanks, but no thanks! |
||
Най-отгоре |
|
||
micio |
|
||
Симпатичен е дотолкова, че на фона на другите рогачи е доста по-въздържан и възпитан. Не виждам никой, който да излезе супер надъхан, амбициозен и убеден, че може да предложи нещо повече и по-добро. Никъде не чух "Да, сегашния кмет направи това, това, това и това ... и Бургас се чувства и изглежда добре и ние сме благодарни, но аз освен това мога да предложа И ТОВА, ТОВА............ ". Иииии като цяло всеобщата слабащина е дебело подчертана от масовото незачитане на прогреса на града. Понякога имам чувството, че в стремежа си да опонират завличат развитието на града ..... Едва ли не - Очевидното добро не е добро, защото е чуждо и не сме го свършили ние ....... Драма. :? Силната кандидатура на г-н Маринов предполагам е изкуствено силна, заради партийната му принадлежност и факта, че те винаги са намесени в борбата за първото място. Но въпреки стабилната и постоянна избирателна маса на "бесипету", вярвам, че хората ще гледат обективно и няма да гласуват единствено и само по партийна линия...... |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
напротив това което обяснявам е че Маринов е достатъчно свестен за да бъде кмет на Бургас и да е примерно на нивото на Николов показателен е факта че той като създател на проекта Супер Бургас остана начело на акционерното дружество и след като герб спечелиха парламентарните избори достатъчно силно доказателство че е личност която е оценена, предпочетена и работи добре за града въпреки че е политически опонент на управляващите преди няколко месеца на една пресконференция Маринов излезе пред медиите с твърдение че Супер Бургас ще бъде замразен тогава много хора видяха начало на агресивна предизборна кампания в това но сега вече е пределно чсно че този проект наистина е замразен вече доста месеци по него няма и милиметър напредък и вината не е в ръководещите проекта а в държавата всеки който се замисли сега обективно може да си спомни какъв имидж и какво впечатление създаваше Николов по време на миналата предизборна кампания аз лично за себе си като претеглям нещата Николов тогава изглеждаше по-зле и по-компрометиран отколкото сега Маринов тогава преди 4 години всички бургазлии видяха в Николов нещо и решиха да му дадат шанс да се докаже той го направи и естествено сега ще бъде преизбран но в моите очи Маринов му диша във врата и е реална алтернатива ако не сега то за следващи избори което естествено дава стимул за още по-добра работа на бъдещия кмет липсата на реална конкуренция не е добра за никой [ Редактирано 20 сеп 2011: 15:40 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
micio |
|
||
ji написа ... ... аз лично за себе си като претеглям нещата Николов тогава изглеждаше по-зле и по-компрометиран отколкото сега Маринов тогава преди 4 години всички бургазлии видяха в Николов нещо и решиха да му дадат шанс да се докаже той го направи и естествено сега ще бъде преизбран но в моите очи Маринов му диша във врата и е реална алтернатива ако не сега то за следващи избори което естествено дава стимул за още по-добра работа на бъдещия кмет Ок. В случая опозицията на Николов ще обере негативния вот на недоволните от неговото управление и разхвърляните гласове по другите кандидати с анти- настроения не ги броим. Въпросът е към доволните и донякъде раздвоените. Въпросът е към теб. Какъв би бил мотивът ти да предпочетеш и да дадеш шанс на един амбициозен кандидат, след като и сегашното управление кара нещата да се случват, да те навяват на мисълта, че и по-добри дни предстоят и това е правилната посока на развитие.... ? Не мисля, че доброто неопетнено име и честта на въпросния господин са достатъчни за да прилапат колебливите избиратели. За какво ти е да избираш непознатата алтернатива, да й даваш време за адаптация и набиране на скорост, след като сегашното управление има развита такава и ти предлага що годе същите неща, доказали се във времето като добре свършени. |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |