Форуми

Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
noemis
24 окт 2011: 23:26
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431

Пазар за селскостопанска продукция, хранителни и промишлени стоки

Община Бургас предвижда изграждането на пазар за селскостопанска продукция, хранителни и промишлени стоки в отредения за пазар УПИ IV, кв. 8, зона А на ж.к. "Меден рудник".

Комплексът ще се състои от 5 подобекта.Осигурени са седем паркоместа в рамките на имота и 12 паркоместа в крайуличен паркинг.

  • В блок 1 ще се разположат помещенията за охрана, обществени тоалетни включително един санитарен възел за хора в инвалидна количка, помещения за чистачка и съхранение на инвентар, както и магазин за хляб и готови хлебни изделия и магазин за пилета включително топлинно обработени.

  • В блок 2 ще се разположат: селскостопанска аптека, кафе-сладкарница с 31 места и магазин за мляко и млечни произведения.

  • В блок 3 ще се разположат: магазин за цветя, магазин за месо и месни произведения, магазин за мляко и млечни произведения и магазин за риба и рибни продукти.

  • В блок 4 ще се разположат: магазин за месо и месни произведения, магазин за цветя, магазин за риба и рибни продукти и магазин за пакетирани шоколадови и сладкарски изделия.

  • В блок 5, под общия централен навес ще се разположат 16 бр. сергии за продажба на плодове и зеленчуци.

  • Всички обекти ще са достъпни за хора с физически увреждания чрез рампи.


Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре