Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
промени |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Не искам да съм нахален, обаче не може ли банерите да се преместят вдясно. :Д Ако само мен ме дразни не се занимавайте, но би било много по-.... оптимизирано. :) Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Като казах, че не искам да съм нахален, нямах предвид да ме игнорирате напълно! :Д Кажете поне поради каква причина са вляво, харесва ли ви така и дали изобщо е технически възможно да се преместят. А ако не става, ще си дресирам браузъра на ги блокира! :Д Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Мисля че местата на показване на банерите са фиксирани. Трябва да изчакаш ji да ти отговори, той се занимава с това. Все пак ако те дразнят толкова много, винаги можеш да ги блокираш. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
vench написа ... Не искам да съм нахален, обаче не може ли банерите да се преместят вдясно. :Д Ако само мен ме дразни не се занимавайте, но би било много по-.... оптимизирано. :) никой друг до момента не се е оплакал за това че полето е там където е мисля че просто си свикнал на различна подредба смятам че нещата в момента са не по-малко удобни от вариант при който лявото поле минава от дясно естествено ако потребителите ни масово потвърдят че предпочитат другия вариант ще променим вида на сайта на мен лично така повече ми харесва |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Ново предложение - направете един нов раздел Екология, с който да се обсъждат въпроси като разделно изхвърляне на отпадъци, компостиране, озеленяване, чистота и всичко в този смисъл. Мисля, че има какво да се каже по темата или поне се надявам, че могат да се дадат някои свежи идеи в тази насока. За идеята ме проковира разговора за непочистените блокови пространства, което си е много сериозен проблем. Просто може да се разшири малко проблематиката.
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
преди време във форума имахме много повече раздели но активността тук не е особено висока и е усложняващо за потребителите да има 10 раздела при положение че имаме средно по 5 мнения на ден преди няколко месеца обединихме разделите в момента също има раздели на форума които си плачат за обединение след като седмици наред нямат и едно мнение смятам че раздела "Всичко за Бургас" може да бъде място където да се създават теми с екологична насоченост и да се дискутират тези проблеми ако активността в екологичните теми е достатъчно висока обещаваме да ги отделим в собствен раздел аз утре смятам да отида с колелото до Братово да видя дали реално се строи новото депо за отпадъци така че ако има какво да разкажа и да покажа като снимки може вечерта да създам първата екологична тема :) |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
И ти си прав :Д
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
diksi |
|
||
Регистриран потребител #218
Регистриран: 22 юни 2011: 22:35съобщения: 53 |
Не знам дали тук е мястото на този пост и дали се наблюдава само при мен, но изглежда има някакъв проблем с форума. Аз използвам Opera и това, което ме притеснява е, че нещата изглеждат по следния начин: www.lodiko.com - Share, sell and buy photos online |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
ам ....... събираме идеи ....... какво трябва да има burgas1.org за да ви накара да го посещавате ежедневно освен форума ... какво проверявате всеки ден свързано с Бургас? програма на театри? времето? какво би направило сайта по-приятен за ползване какво ви липсва? |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Форум най-вече. Въпреки, че последно време само ме ругаете и пцувате:) | ||
Най-отгоре |
|