Форуми

Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
sa_radev
24 ное 2013: 18:54

Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09

съобщения: 628
Не е лошо да има някаква оптимизация за мобилни устройства - таблети, смартфони... Доста странно изглежда на телефона, като се отвори...
Най-отгоре
Уебсайт
ji
24 ное 2013: 19:03

Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58

съобщения: 3888
обясни по-подробно моля
мобилния вид е неудобен?
как би било удобно да изглежда?
или става въпрос за нормалния вид на мобилни устройства?
Най-отгоре
Seaborn
24 ное 2013: 19:09
Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32

съобщения: 160
sa_radev написа ...

Не е лошо да има някаква оптимизация за мобилни устройства - таблети, смартфони... Доста странно изглежда на телефона, като се отвори...

Аз чета предимно от телефона, форумът се показва много добре и удобно. Единствен бъг съм забелязал - при избор на по-старо мнение от списъка най-отдолу, което не е на последната страница във въпросната тема, не се отваря то, а се зарежда последната страница.
Най-отгоре
sa_radev
24 ное 2013: 19:29

Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09

съобщения: 628
Да точно това имах предвид...
P.S. Грешката е изцяло моя! Просто е трябвало да си оправя едни настройки! Всичко си е ОК!

[ Редактирано 24 ное 2013: 21:12 ]
Най-отгоре
Уебсайт
tobli
24 ное 2013: 21:20

Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15

съобщения: 449
Да има "лайк" на мненията {roll} да привлича фейсбук маняците и да се публикува в едно разделче най-харесваното мнение :)))). Сега сериозно..
Според мен силата на сайта е във форума и той трябва да е водещ. Да има на всички снимки до логото воден знак "Форумът на Бургас"(и без това няма друг). Може под всяка тема на началната страница да излиза последното мнение. Началната страница да е по-широка. Мнозинството използва 16:9 монитори и това ще даде повече пространство.

az
Най-отгоре
tobli
24 ное 2013: 21:21

Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15

съобщения: 449
А да. И програмата на кината/дано да станат повече от едно някой ден/ да е на по-видно място.

az
Най-отгоре
trendo00
25 ное 2013: 09:23

Регистриран потребител #468
Регистриран: 16 юни 2012: 17:25

съобщения: 30
Здравейте. Форума наистина е най- ценното на този сайт. Жалко,че общината не развие свой собствен комуникационен канал, където хората да изкават и показват своите предложениея, опасения, проблеми и т.н., но както и да е. А относно това какво се случва в града, хвърляйте по един поглед на официалния туристически портал на Бургас, който се администрива и поддържа от Община Бургас gotoburgas.com. Само преди няколко дни взе награда от конкурса БГ САЙТ 2013 в категорията "отзивчиви и адпативни сайтове", което означава, че е разработен така, че да може да се иползва на всякакъв вид устройства.
Най-отгоре
ji
25 ное 2013: 09:48

въпросът тук е какво може да се случи за да не бъде само форума повод да посещавате сайта

примерно в общия новинарски поток на копи-пейстнати прессъобщения ние имаме претенции че нашите публикации са една идея по-ценни и смислени
какво не им е ок че не са интересни?
какво бихте ни посъветвали да направим за да започнат да се четат от хората а не всички потребители на сайта да са си отбелязали само форума и влизането им в сайта да е директно там както явно е в момента

иначе за комуникационните канали на общината ...
аз мисля че има достатъчно такива отворени
общината се вслушва във всички които имат да и кажат нещо
едва ли всичко в този град трябва да се организира от общината, да се финансира от общината
ясното разграничаване на функциите и независимостта са ценни за да имаме истински работещо и активно общество

Най-отгоре
MG
25 ное 2013: 11:11
Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20

съобщения: 329
Според мен - както казват повечето, форума е най-съществената част от сайта.
Обаче има една тема, която може да се превърне в абсолютно маркова за сайта и тя е: "На вниманието на общината".

Каква ми е идеята - прави се секция в сайта "Сигнали към Община Бургас" или нещо от сорта.
Там се попълва форма, която представлява даден сигнал към общината, подаден от името на Бургас1.орг. В много чести случаи хората не подават сигнали, заради анонимността или както казва Оскар Уайлд “Човек е най-малко себе си, когато говори от свое име. Сложете му маска и той ще ви каже истината.”.

Разбира се тази секция трябва тези сигнали да бъдат публични и да се изисква от общината да предоставя информация какво е свършила на да кажем 2 седмична база. Може даже да бъде направено като диаграма на Гант (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Pert_example_gantt_chart.gif ).

Изобщо - според мен точно в тази посока трябва да се развива сайта. Това определено би заинтригувало много хора и съм 100% убеден, че неимоверно би вдигнало рейтинга.

Ji, мислиш ли, че е възможно?
Най-отгоре
ji
25 ное 2013: 13:03

да
идеята е супер
ще пробвам да проуча дали е осъществима
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>