Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти
 
<< Назад | Напред >>

Спортен център БУРГАССПОРТ

Отиди на страница   <<      
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
dimpei
18 май 2012: 20:36
Регистриран потребител #168
Регистриран: 05 апр 2011: 23:15

съобщения: 57
Ако ги махнат цял Лазур и части от Братятя и центъра ще останат без топла вода и парно!

bgsong.com
Най-отгоре
noemis
09 юни 2012: 14:21
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431

Милен Георгиев и Георги Чиликов откриват нов спортен комплекс в Бургас

Източник: sport.burgas24.bg

...откриването на комплексa предстои да бъде насрочено за края на юни, когато на ЕВРО 2012 има два почивни дни преди финалния двубой. Точно на 30 юни в 20.00 часа на големия терен на новия спортен център трябва да започне двубоят между бургаските футболни звезди и национална селекция от известни български футболисти.
Три големи изкуствени терена, тенискорт, волейболно игрище, кътове за деца, съблекални, кафе, място за отдих, трибуни за над 150 зрители. Това включва съоръжението, което е на финалната права на своето изграждане.

В момента се полага тревното покритие на терените. Тази задача отнема време, но до края на следващата седмица тя трябва да бъде приключена. Остава дооформянето на основната сграда, както и зелените площи, които заемат преобладаващо място в комплекса. Всичко трябва да е готово до 28 юни...
цялата статия

Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре
noemis
29 юни 2012: 11:51
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431

Днес е откриването на спортния комплекс:

С настоящото писмо имаме удоволствието да Ви поканим да бъдете наши гости на 29 юни 2012 година от 19.00 часа, на откриването на новия многофункционален спортен комплекс в град Бургас и Футболна Академия Бургасспорт. /к-с Зорница, зад МБАЛ/

В осъществяването на нашия проект, съвместно с Община Бургас, ние се ръководихме от най-добрите европейски практики и стандарти, които показаха, че спорта обединява, възпитава и допринася за формирането на една по-добра градска среда. Нашият град в това отношение е сред първите в страната, интересът към такива съоръжения за активен отдих и спорт непрестанно расте, а желаещите да спортуват стават все повече.
.............

В програмата за откриването предвиждаме футболна среща между два отбора деца от академия "Бургасспорт" 19.00 до 19.30 часа.

Около 19.30 часа ще започне тържественото откриване на комплекса с водосвет. Ориентировъчна продължителност - 10-15 мин.

От 20.00 часа ще започне двубой между сборни отбори на Бургас и страната, в които ще вземат участие много известни футболисти. Неговата продължителност ще бъде от 2 полувремена по 25 минути.

След края на двубоя ще има кратка заря и фойерверки.
цялата статия


Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре
noemis
30 юни 2012: 21:43
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431

Бербатов, Борисов и куп футболни звезди ритаха топка в Спортен център БУРГАССПОРТ

Спортен център "Бургасспорт", който се намира зад МБАЛ в комплекс "Зорница", бе открит днес час след Пътен възел Юг. Премиерът Борисов уважи и това събитие, включвайки се в демонстративен мач с участието на куп футболни звезди. Сред тях беше и Димитър Бербатов. Треньори на двата отбора бяха Димитър Димитров - Херо и баскетболният спец Петко Маринов. В отбора на Община Бургас пък ритаха зам.-кметът Костадин Марков и зам.-областният управител Атанас Терзиев.

На откриването на комплекса присъстваха още кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски.

Новият спортен център е изграден от двамата бургаски футболисти Милен Георгиев и Георги Чиликов, с помощта на Община Бургас, а инвестицията е за близо един милион лева. Той включва три терена за футбол с изкуствена настилка от последно поколение, тенискорт, волейболно игрище, кътове за деца, съблекални, кафене, трибуни за над 150 зрители.

Футболната академия, която се помещава в комплекса, ще обучава над 240 деца на възраст от 4 до 14 години.

Източник: сайта на общината


Сите убавци. :)
Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<