Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Места в и край Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Морската градина и плажът |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
green88 |
|
||
![]() Регистриран потребител #164
Регистриран: 29 мар 2011: 20:09съобщения: 327 |
Според мен е нещо грозно... | ||
Най-отгоре |
|
||
blago84 |
|
||
![]() Регистриран потребител #32
Регистриран: 19 окт 2008: 10:12Местоположение: Chicago, IL, USA съобщения: 179 |
Прилича ми на кръстоска между пожарен кран и старомоден самолетен щурвал. Не си е на мястото според мен. В по застроена среда би се вписало по-добре. Но до плажа ми изглежда малко out of context. | ||
Най-отгоре |
|
||
ssaraksh |
|
||
![]() Регистриран потребител #265
Регистриран: 10 сеп 2011: 16:30съобщения: 36 |
Първоначалната идея беше да бъде в една от пресечките на Александровска, но явно не са му разрешили. Там щеше наистина да бъде по-добре. | ||
Най-отгоре |
|
||
tobli |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
На мен пък от последната снимка ми прилича на едно достойнство, окачено на пръчка :).
az |
||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
![]() Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
... и по това е имало парични разходи , нали се сещате . Такива неща е хубаво авторите им да стоят по седмица -две до тях и да отговарят на всеки какво точно са имали като виждане и вдъхновение . В този случай само да отбележа в офиса шкафчетата са ни със същите дръжки , без да твърдя ,че автора е бил трогнат от подобни . |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
29 март 2012 Събарят Фиестата от едната страна. Хмм ?! ![]() ![]() А отзад зад бариерата са изсекли всички храсти и дървета от страната на жп линията. ![]() Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
![]() Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
Тия хора , честно не са в ред ...и сега , какво , ще имаме една гола плажна ивица и цяло лято в центъра ли трябва да се тикаме за по бира . Част от колорита на лятото е да седнеш с приятели близо до морето на цаца и бира . Събориха хубавите заведения , а съм сигурен ,че грозните капани до паркинга ще останат :( |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
![]() Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Нека има заведения, но да не са на пясъка. А за капана на Сашо Къдравия - той си е там, само той ще остане, има си документи човека и не му трябва да инвестира и да е пои-чист, и сега в мизерията има опашки от хора. | ||
Най-отгоре |
|
||
green88 |
|
||
![]() Регистриран потребител #164
Регистриран: 29 мар 2011: 20:09съобщения: 327 |
Токсик....много странно мислене имаш! Знаеш ли колко ми пука за измислените капани....Няма как да стане да плащаш за 50 квадрата, а да се шириш на 300! Отделно е абсолютно забранено да се строят заведения на плажна ивица! Точно затова и прекъснаха концесията на стария стопанин. Аз лично искам да виждам плажа от ПЛАЖНАТА АЛЕЯ, а не група дъсчени постройки...Стига вече бащиния - нищо нямаше да съборят ако собствениците на така наречените капани не бяха селски тарикати. Колкото за капана - мизерия, немизерия човекът над мен си го каза - перфектен е! Съвсем друг е въпроса, че този капан правеше смешни и "Приятели" и "Бялата къща". | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
истината е някъде посредата аз обичам да пийвам биричка на плажа но обичам и чистата пясъчна ивица и просторните гледки предния концесионер беше изритан заради неплащане на концесионната такса |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |