Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
известия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
burgas1.org <връзка> <връзка> <връзка> проба явно успешното пускане на линкове във форума е проблем за повечето и за това е направена промяна на начина на пускането на линкове във форума вече линковете към сайтове ще бъдат разпознавани и автоматично ще водят към сайтовете без нуждата да бъдат означавани специално като връзки с бутона под полето за въвеждане на текст за да бъдат разпознати линковете трябва да започват с http:// или www пълният адрес ще бъде заменян с текста <<връзка>>старият начин за пускане на линкове ще продължи да работи ако искате текста на линка да бъде определен от вас [ Редактирано 18 яну 2013: 09:31 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Аз тъкмо свикнах с по-сложното и ти вкара мързеливия вариант! ;) |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
мързеливият вариант е малко дразнещ че примерно пречи да напишеш интернет адрес без да искаш да става на линк
[ Редактирано 18 яну 2013: 11:05 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
онзи ден си говорихме за сайта, хората които го посещават и какво точно гледат по него ето малко статистика за 2012та всъщност форумът и дискутираните в него инвестиции, обекти, проекти съвсем не е най-интересната част на burgas1.org според данните за посещенията ако прибавим и анализа че форума се посещава многократно от не голям брой хора които генерират огромна част от импресиите всъщност се оказва че форумът е бил видян за цялата 2012та година от няколко пъти по-малко хора отколкото тези, които са откривали извън него някаква нужна за тях информация на сайта 38% от отворените страници са от форума 3,6% са от публикациите 2,6% са от галерията 13% са посещения на началната страница останалите 42,8 % са посещенията на страници даващи информация (разписания, програми, маршрути, контакти с фирми ......) [ Редактирано 22 яну 2013: 19:15 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vankicha01 |
|
||
Регистриран потребител #332
Регистриран: 04 яну 2012: 22:58съобщения: 27 |
Независимо колко души от къде и по каква причина, и повод са посетили (и посещават) сайта, за мен това е най-добрия сайт за града и се радвам че го има(за което съм благодарен на екипа и хората които ни осведомяват всеки ден за интересните неща, които малко по малко движат града напред). ПП: Както е казал мечо пух: "Колкото повече, толкова повече"(и по-добре)! Хубаво ще е да "расте" сайта, даже зарибих няколко авера :д приятна вечер от мен! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
ура {che} |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
точно преди 3 месеца burgas1.org за първи път публикува реклами тогава обявихме, че рекламите при нас ще бъдат безплатни и ще стоят на сайта точно един месец поради липса на други желаещи да рекламират, първоначално публикуваните банери все още са на сайта сега каним отново всички желаещи да пуснат безплатна едномесечна реклама да се свържат с нас ако се появят рекламодатели ще сменим всички сегашни реклами с нови за да бъде всичко честно и равно и да няма по-дълго и по-кратко рекламирали при нас повече информация има тук |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
И преди се чудих да попитам, отказах се, сега като пак отваряш темата, вече ще попитам! Така. Бихте ли имате желанието да сложите банер на една ФБ страница с екологична кауза? Страницата се казва "Когато станем 100 000 - ще посадим гора" и аз съм администратор в нея. За да не помислите, че става дума за някакъв популизъм или някой си чеше крастата за известност в интернет, разяснявам - имаме безвъзмездно финансиране за първата гора, която ще се сади през април. Цифрата 100 000 е напълно условна, но ни трябват възможно повече хора и за обществено внимание към проблема, и чисто като ресурс от доброволци. В момента сме събрали около 22 000. Гората най-вероятно ще бъде в ПП Витоша, но още не е сигурно. Така или иначе, едва ли ще бъде около Бургас, но въздуха дето го дишаме е един, така че помислете. Оставям ви линк към страницата, а ако сте заинтересовани ще ви дам още инфо, а ако сте още по-заинтересовани ще направя банер. edit: ето я и страницата все пак - <връзка> [ Редактирано 25 яну 2013: 15:27 ] Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Интересна масовка :) Без да се хваля, но вкъщи си имаме традиция - всяка пролет да засаждаме по 10-на дръвчета (обикновено си хващам Гинко от плода/ядка). До 4-5 годими мисля, че ще имаме вече първата "естесвена" горичка от Гинко в Странджа. Иначе "екологичната кауза" ми харесва :) Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Oooo, аз много исках да си засадя гинко, те са много красиви, айде да ме научиш! Смисъл как си я хващаш точно, от семката ли? Иначе за тази пролет съм си планувал лично за себе си малко озеленяване край къщата ми в Банево, която е последната на баира и даже писах на ДГС Бургас, да ми пратят ценоразпис. И някъде около блока също мисля да бодна някоя бяла брезичка, че и те са ми слабост. Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |