Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Абсурдите |
|
<< Назад | Напред >> |
На вниманието на общината !!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
seagull |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1138
Регистриран: 19 мар 2013: 22:00съобщения: 219 |
[ Редактирано 08 апр 2014: 13:51 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
nasomatrix |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #207
Регистриран: 07 юни 2011: 17:01съобщения: 189 |
Никой не мрънка за влеоалеи да има от всяка страна (макар че това е нормална практика за град, който се бие в гърдите че е ВЕЛО), става дума, че тротоарът прилича повече на градската инфраструктура в Припят, отколкото на уж модерен европейски град. "трябва ли ПЕШЕХОДЦИТЕ да преминават на отсрещният" е написано. И това не е единствения такъв, в Славейков на метри от шукаритетния МОЛ Галерия е същото, около мола лъснато, в страни от мола блъснато! Луд нон стоп пише момичето, не луд кон, ама е хубаво да се чете, преди да се злобее по дефоулт. Тоя форум от форум за развитието на Бургас се превърна в някакво поле за избиване на злоба...
[ Редактирано 20 фев 2014: 13:25 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
:))) въй в Меден Рудник повечето улици изобщо нямат тротоари този тротоар, който все пак има настилка изобщо не е най-големия проблем на града хубаво е нещата да се степенуват ако ще се оправят тротоари аз лично предпочитам този да остане на заден план защото има по-належащи аз също не съм споменавал за "тротоар от другата страна на пътя" говорех само за велоалея практиката от двете страни на пътя да има двупосочни велоалеи не е "най-нормалната" практиката за две еднопосочни от двете страни и тази за една двупосочна от едната страна са еднакво "нормални" дори да имаше две еднопосочни пак orlifly щеше да се движи в насрещното и трябваше да пресече за да си хване нейната велоалея въпросът беше че няма как велоалеите да покриват желания от всеки "най-удобен път" всички трябва да се съобразяваме и да .... аз злоба не усещам някой да показва просто "нормално" обсъждане на нещата [ Редактирано 20 фев 2014: 13:52 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
orlifly |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #402
Регистриран: 02 май 2012: 12:00съобщения: 74 |
Бре браво на Nasomatrix ![]() ![]() ....за колите които минават на пряко можем да поспорим много ... в последно време се чудя Александровска в горната си част пешеходна ли е или е отворена за мотопеди и по тежки МПС( без специален режим СОД, колите на СИНЯ ЗОНА и почистващите машини и т.н ) . |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
ji написа ... :))) въй в Меден Рудник повечето улици изобщо нямат тротоари този тротоар, който все пак има настилка изобщо не е най-големия проблем на града хубаво е нещата да се степенуват ако ще се оправят тротоари аз лично предпочитам този да остане на заден план защото има по-належащи аз също не съм споменавал за "тротоар от другата страна на пътя" говорех само за велоалея практиката от двете страни на пътя да има двупосочни велоалеи не е "най-нормалната" практиката за две еднопосочни от двете страни и тази за една двупосочна от едната страна са еднакво "нормални" дори да имаше две еднопосочни пак orlifly щеше да се движи в насрещното и трябваше да пресече за да си хване нейната велоалея въпросът беше че няма как велоалеите да покриват желания от всеки "най-удобен път" всички трябва да се съобразяваме и да .... аз злоба не усещам някой да показва просто "нормално" обсъждане на нещата Изобщо не става дума за поправяне(ремонт) на тротоари.Там трябва да пуснат 10-на роми с мотики, които да оплевят тротоара, както лятото правеха редовно на тротоара пред Мол Галерия. [ Редактирано 20 фев 2014: 13:59 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
информация от преди малко по Димитър Димов, точно където е карала orlifly тротоарът от плочки ще бъде сменен с асфалтиран тротоар с велоалея ![]() ![]() ура [ Редактирано 20 фев 2014: 14:09 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
orlifly |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #402
Регистриран: 02 май 2012: 12:00съобщения: 74 |
Ji ти наистина не разбираш, че става въпрос за пешеходците .. който да решат да се движат от страната на Изгрев искат да останат от тази страна , и просто да си вървят по тротоара... малко е нелогично да пресичат отсреща нали.. и никой не говори за преасфалтиране и кандидатсване по европрограми и тем подобни гранд проекти, а за оплевяване ...сложно ли е или по-добре да си мрънкаме колкото да дигаме шум че в Меден рудник нямало тротоари..Боже и там бях една година и ми стига , горките хора дето живеят там .. редовно когато тръгвах за работа пред врата на входа пасяха 4 коня , просто защото няма път , никакви тротоари кооперацията е прасната насред нищото иначе в калта опънати две кофи за смет (строителят Красимир Стойчев много добре познат на вас вярвам , се оправдава с общината ( още преди да беше част от тях) , Общината трябва да си оправи бакиите със собстениците на въпросната земя )..абе кючек голям , да дам пример с Италия... първо инфраструктура, после жилищни сгради ... |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
orlifly това за асфалтирания тротоар с велоалея е напълно сериозно подробности ще има по-късно на сайта само ми трябват едни 10 часа да смеля информацията, да нарисувам схемите, да направя таблиците ..... ако довечера не спя утре на обяд статията ще е готова |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
![]() Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Ама информацията за поръчката я пусни в раздела, който е. Голям проблем с тоя тротоар в Изгрев с тревицата стана. Има решяния за доста от нещата, които се коментират тука, при някои има заложени проекти и затова се бавят. Това е. | ||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
sheikh77 написа ... Ама информацията за поръчката я пусни в раздела, който е. Голям проблем с тоя тротоар в Изгрев с тревицата стана. Има решяния за доста от нещата, които се коментират тука, при някои има заложени проекти и затова се бавят. Това е. А проблема, за който аз пиша от толкова време от разрешимите ли е, или няма надежда да бъде решен? [ Редактирано 20 фев 2014: 22:09 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |