Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Абсурдите |
|
<< Назад | Напред >> |
На вниманието на общината !!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
mipopov |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1079
Регистриран: 02 мар 2013: 20:52Местоположение: Бургас съобщения: 336 |
Абе въобще в последно време в Бургас нещата са така: -Ами пешеходците? -Пешеходците... Абе да го д...т пешехотците... Кой какво прави или ще отнеме от пространството на пешеходеца или ще го кара да върви до следващата пешеходна пътека, която се намира на няколко преки или ще го карат да се катери по разни пасарелки, щото пречел на колите или направо ще му забрани да минава от там... <връзка> Общината да вземе поне да помисли за някакви курсове за летене ли? Дали няма някоя такава програма по европроектите? [ Редактирано 20 фев 2014: 17:42 ] "Да премахнеш пешеходна пътека от основен пешеходен маршрут в населено място и да искаш пешеходците да спрат да минават от там, е все едно да сложиш пешеходна пътека на магистралата и да искаш колите да намалят пред нея!" |
||
Най-отгоре |
|
||
roll |
|
||
![]() Регистриран потребител #323
Регистриран: 26 дек 2011: 21:17съобщения: 93 |
не знам за вело алеите , обаче 156 дка парк Изгрев няма място от което да не се чува някакъв грохот, трафик или градеж, няма празно. | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Интересно ми е, дали според вас е нормално стояка за таксита да е разчертана най-вдясно на тротоара и такситата да се включват в движението, буквално пред спирка на Градски Транспорт и върху пешеходна пътека?!! Ето какво имам предвид: ![]() ![]() Това е на спирката пред Пикадили в Изгрев. |
||
Най-отгоре |
|
||
MoPcKu |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1372
Регистриран: 15 юли 2013: 22:00Местоположение: Бургас съобщения: 75 |
Стига бе, коя глава го роди това? А пешеходците къде трябва да се движат? | ||
Най-отгоре |
|
||
trendo00 |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #468
Регистриран: 16 юни 2012: 17:25Местоположение: Бургас съобщения: 30 |
Хора, струва ми се, че вече почвате малко да издребнявате. Всеки ден минавам от там за работа с 211... цял живот и наистина такситата са на тротоара, но пространството е много широко и има място и за таксита и за пешеходци. Няма абсолютно никакъв проблем. До спирката има пешеходна пътека и всички превозни средства спират, когато видят пешеходец, за да може да мине. С две думи, няма проблем там, за разлика от много други места в града. | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Просто мисля, че много по-логично и безопасно, стоянката да е разчертана в ляво, непосредствено да пътното платно. Така тротоарът ще е много по-безопасен, а и такситата няма да се размотават по него! |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1638
Регистриран: 14 дек 2013: 23:20съобщения: 98 |
Проба!Имах проблем с постването.
[ Редактирано 07 мар 2014: 00:38 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
С риск да издребнея продължавам: Преди около месец се спуснах по Стамболов и се зарадвах, когато видях това(на 1-вата снимка), имайки предвид какво беше преди...снимах го и продължих, докато не стигнах до Триата и видях една чиста простотия(вж по-долу!!). ![]() ![]() ![]() [ Редактирано 07 мар 2014: 00:53 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
nikolla |
|
||
А ето и още 2 снимки, за които просто не намерих място в горе:![]() ![]() [ Редактирано 07 мар 2014: 00:54 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
orlifly |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #402
Регистриран: 02 май 2012: 12:00съобщения: 74 |
Като цяло темата с контейнерите ми е любима... наскоро пак бяха пуснали новина, че ще поставят 800 нови контейнери еди къде си .... <връзка> изсмях се.. мислейки си " нови, които да заменят НОВИТЕ ли? " след още една година пластмасовите капаци няма да са си на място " новите сепаратори могат да преоткрият " ОЩЕ пластмаса, ОЩЕ съкровище в тях " и в последствие ще си останат пак едни съдове бълващи " Летни ухания" ...иначе нека си бъдат с "антибактериален прах" ...звучи така фейско , сякаш завинаги контейнерите няма да са мръсни.... Препоръките към общината: да вземат да си върнат тези с пластмасовите капаци с тях не ни се получи и да вземат решение за метални ... ,че що палежи има в контейнерите - безчет.. ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |