Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Абсурдите |
|
<< Назад | Напред >> |
списък на упорити систематични последователни посредственици |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
един от любимите ми бургаски сайтове <връзка> титани |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
А на мен този коментар по темата ми хареса... http://burgasnews.com/burgas/obshtestvo/60099--yulskoto-slantze-izgrya-dobro-utro-stranni-hora-na-plazha Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
и на мен много ми харесва вече прочетох 10-тина в този стил все от автори видни хипари и репресирани от режима през 80-те години и всички много обидени как тяхната идея се превръща в нещо пошло и комично ебати .... оставете хората да си пият бира на плажа и да си слушат музика добре че измислиха блоговете че най-сетне милионите специалисти в България да изразят стойностните и иновативни свои теории сега светът вече знае ..... ура |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Всъщност и аз много се кефих преди на събитието... преди сцените със смешните групи, преди Джон Лоутън да стане българин, преди "медиите" да започнат да обръщат толкова внимание на това, преди събирането на хора, пиенето на бира и пушенето на трева на плажа в тази вечер да се превърне в нещо толкова организирано, с програма и барове... Абе сигурно просто аз съм остарял и вече не ме влече в този си вид... Знам ли... [ Редактирано 02 юли 2012: 11:50 ] Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
явно си много млад за този му вид прекалено е канализирано и с правила със спасители и сцена с програма с полицейска охрана и наливна бира за лев и пейсе на плажа точно както се харесва на по-остарелите |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Сигурно е така, но предпочитах времето когато единствената музика беше от пичовете с китарки край огньовете... Бирата се носеше в бутилки от близкия магазин или капан, спасители нямаше, а полиция не се забелязваше... И тук идва въпросът - защо не се прави всяка седмица... защо само срещу първи юли - след като отдавна това събиране е загубило първоначалната си идея? Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Голям интерес към финала за Суперкупата На пълни обороти върви продажбата на билети за финала на Суперкупата на България, противопоставящ отборите на "Лудогорец" и "Локомотив" Пловдив. цялата статия в бургас24 (същото е в много други онлайн медии вероятно копирано прессъобщение от черноморец) информация за проведената вече среща .... {bow} [ Редактирано 12 юли 2012: 16:56 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Бомби имало и в двата автобуса, загиналите са над 20 [ВИДЕО] Горят още два автобуса, хвърчат ръце и крака наоколо ......................... Ръце, крака, глави са пръснати навсякъде, ужасяващо е. В шокова зала в МБАЛ-Бургас има 22 по последни данни – в изключително тежко състояние. Труповете ще се извозват по-късно, казват, че вече надхвърлят 30. .............................. не знам дали има смисъл да казвам коя е медията тя вече е марка за гнусна анти-журналистика за сметка на това модела и на работа явно е особено успешен един от най-популярните бургаски сайтове връзка |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
http://www.aej-bulgaria.org/2012/07/burgascovarage/#more-2096 | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Нищо не може да ги спре, гонят си сензациите и тиражите. А и какво да очакваш от хора без елементарна култура и морални задръжки... За какъв професионализъм изобщо да говорим - такъв просто липсва. Прост пример - почти навсякъде в медиите чета или чувам: "Летище Сарафово, град Бургас", а не правилното: Летище Бургас в кв.Сарафово, гр.Бургас. Преписват се статии без дори да се прочетат или да се проверят за грешки, преводите от чуждите медии са меко казано ужасни и още много, много подобни изпълнения, но темата е дълга и ... [ Редактирано 20 юли 2012: 20:58 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |