Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Спортен комплекс в парк Изгрев |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
vankicha01 написа ... Абе на мен ли ми се струва или този рендер нещо куца...защо открития басейн е обърнат, сякаш по мои спомени, като се влезеше от главния вход(от към парка страната), се виждаше на дължина, а не както тука на широчина. Поправете ме ако греша. Ами не грешиш! Изглежда басейна ще бъде разрушен и наново построен по този начин (с тази ориентация). В момента на това място има дървета, храсталаци и трева. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
...да, всичко ще е ново . | ||
Най-отгоре |
|
||
Plamenski |
|
||
Регистриран потребител #42
Регистриран: 17 ное 2008: 22:10съобщения: 44 |
Този парк Изгрев и се нарича? Не е ли в Славейков? Не е ли сбъркано името на темата? | ||
Най-отгоре |
|
||
Йоан |
|
||
Регистриран потребител #262
Регистриран: 07 сеп 2011: 18:11съобщения: 188 |
Plamenski написа ... Този парк Изгрев и се нарича? Не е ли в Славейков? Не е ли сбъркано името на темата? Да, не, не. |
||
Най-отгоре |
|
||
tobli |
|
||
Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
Plamenski написа ... Този парк Изгрев и се нарича? Не е ли в Славейков? Не е ли сбъркано името на темата? Комплексът си е "Изгрев".Има един парк в ж.к."Славейков" с име "Изгрев". А има и една зала в ж.к."Зорница", която се казва "Изгрев"/поне повечето хора така я знаят.Иначе я преименуваха на Бойчо Брънзов/. И така ... А паркът в ж.ж"Изгрев" така и не знам как се казва .... нищо, че съм от там. az |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Е, как... Парк "Велека"... :)
Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Вчера минах от там - нищо! А уж направиха първа копка и пролетта трябваше да започват. Всичко се руши, добре че има солидна ограда да не стават сакатлъци. Имам неприятното усещане, че и този проект ще отиде в кошчето при другите проекти останали само на хартия. [ Редактирано 20 май 2013: 12:25 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
вече се работи разрушават старите сгради не знам кой е изпълнител но в началото на алеята на парка има и два фургона на Щрабаг мисля че те бяха избрания изпълнител на пробива Комитов-Струга така че ако не са фургони на работниците по спортния комплекс може би и там ще започват работа [ Редактирано 26 авг 2013: 09:23 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
хм хм нещо се оплетох Щрабаг са обжалвали за пробива а изпълнителят е друг ... с тези фургони ... явно те ще строят спортния комплекс мислех че се занимават основно със строителство на пътища Договорът с участника, класиран на първо място – ДЗЗД „Пиргос 2012“ е подписан вчера, след като по казуса се произнесоха всички възможни инстанции – Комисия за защита на конкурецията /КЗК/, тричленен състав на Върховния административен съд/ВАС/ и петчленен състав на същото съдилище. Магистратите счетоха, че комисията по избор е спазила върховенството на Закона и не е допуснала нарушения в процедурата. Избран изпълнител имаше още през октомври м.г, но тогава един от участниците – дъщерната компания на австрийската „Страбаг“ в България обжалва избора, като изтъкна няколко довода. <връзка> [ Редактирано 26 авг 2013: 12:35 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
А идеята за подизпълнител | ||
Най-отгоре |
|