Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Проекти в и около базата на „Черноморски солници” (в строеж - снимки) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
ji написа ... добре ако приемем че там така или иначе имаше някакви сгради ако приемем че туристите няма да пречат на живота в езерото .... но .... къде отиват отпадните води от хотела? WarKiller написа ... Аз не знам... но може да питаме: инж. Иван Кръстанов (Управител) Стар познайник май... :) В статията по-горе е написано, даже съм го подчертал: noemis написа ... Както е отбелязано в разработките от това време, на територията не съществуват водоизточници, а най-близкият водоприемник е Черно море. Предвижда се реконструкция на бургаския водопровод (оразмерен за 5 л/сек) с изграждане на отклонения за водоснабдяване на района. Битово-фекалните води ще бъдат отвеждани чрез локална помпена станция до ПОСВ-Бургас. Проектът не би следвало да предвижда директно заустване в Черно море. Експертите са оценили въздействието върху екологичната обстановка в района като „незначително”, като не се създава допълнително здравен риск както за хората, така и за редките птици, обитаващи резерват „Атанасовско езеро”. Сега погледнах от любопитство - в 20,56 часа още се работи: [ Редактирано 29 апр 2011: 18:59 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ясно пропуснал съм го това .... Кръстанов доколкото знам има някаква роля и в ремонта на Александровска |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
17 януари 2011 Работи се с добро темпо. Прихванат кадър от Камера 1: Прихванат кадър от Камера 2: Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Неделя, 6 февруари 2011 Прихванат кадър от Камера 1: Прихванат кадър от Камера 2: Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
12 февруари 2011 И в събота се работи без почивка: На плажа наблизо :) Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
21 февруари 2011 Приключват с втория етаж. Морето днес е бурно и почти е "изяло" пясъка. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
16 март 2011 Прихванат кадър от Камера 1: Прихванат кадър от Камера 2: Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
29 април 2011 Прихванат кадър от Камера 1: Прихванат кадър от Камера 2: Прихванат кадър от Камера 3: Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
7 май 2011 Строи се без почивка ден. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
29 май 2011 И последният етаж е завършен. В момента санират и измазват. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |