Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Проекти в и около базата на „Черноморски солници” (в строеж - снимки) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
25 юни 2011 Продължават да напредват с бързи темпове. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
28 - 29 юли 2011 Сградата отвън е почти готова. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
6 август 2011 Изливат още бетон отгоре. А отпред започнаха да облагородяват района - слагат пръст за градинките. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
green88 |
|
||
Регистриран потребител #164
Регистриран: 29 мар 2011: 20:09съобщения: 327 |
Имаш ли представа дали сградата в близост до този хотел ще остане на мястото си? Защото комбинацията между хотел и полусрутен склад е малко странна. | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
Остава! Тя е на "Черноморски солници", а те нямат намерение да я събарят или променят предназначението и (мисля, че вътре има конвеерна линия за обработка на солта, но не съм сигурен). Преди време и те имаха намерение да събарят всичко и да строят (виж първата страница на тази тема), но засега като че ли се отказаха от тези планове. [ Редактирано 07 авг 2011: 00:37 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
green88 |
|
||
Регистриран потребител #164
Регистриран: 29 мар 2011: 20:09съобщения: 327 |
Значи тоя хотел ще е доста странен - заобграден от промишлени сгради, до него се стига по разбит път (дано поне го оправят), а плажа пред хотела е заграден с бетонна стена и мрежа... | ||
Най-отгоре |
|
||
nasomatrix |
|
||
Регистриран потребител #207
Регистриран: 07 юни 2011: 17:01съобщения: 189 |
Малко странно ми идва и на мен някакъв нов хотел и до него съборетини... То като цяло целият район е една голяма съборетина и този хотел не се вписва много в картинката... Надявам се поне покрай хотела целия този район, поне от капаните до бариерата на солниците да заприлича на нещо и да го оправят. Всъщност се иска толкова малко - да се оправи пътя и да се почисти от бурените, храситите и старата ръждясала огрда. Разбира се и плажът да се даде на концесия и да се поддържа. Винаги съм се чудел защо когато от общината говорят за плажовете в Бургас казват Северния и Централния, а този го игнорират, все едно не съществува, а той е доста дълга ивица. За мен в Бургас плажовете трябва да са Северен - този от Сарафово до капаните, Централен - от капаните до Моста и Южен от Моста до пристанището. | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
6 септември 2011 Сградата отвън е готова. Оформя се района около нея. Все още не се вижда да копаят за канализацията, която по проект трябва да се свърже с градската. Прихванат кадър от камера 2 (8 септември 2011). [ Редактирано 08 сеп 2011: 11:00 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
mobile |
|
||
Регистриран потребител #197
Регистриран: 27 май 2011: 15:23съобщения: 153 |
С тези релси просто избиха рибата! :)))
[ Редактирано 08 сеп 2011: 20:17 ] |
||