Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
Рожден ден |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Хора, сондирам мнения! На 16.09 форумът ни става на 4 годинки!{clap} Имате ли желание да се съберем и да го полеел(пада се неделя). Освен това не отказвам и идеи относно място, варианти за забавления и изобщо всякакви идеи! :) Може да пробвам да направя символична торта! ;) |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
хмммммм моето мнение е .............. We Don't Need Money To Have A Good Time . ....... |
||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
Много жалко , отново няма да мога :( ...ден по-рано щеше да ми е ок , ама какво да се прави -съдба :)) | ||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Да разбирам, че интересът е 0-ев?! Ами тогава може би другият път! | ||
Най-отгоре |
|
||
TOXICALERT |
|
||
Регистриран потребител #50
Регистриран: 22 ное 2008: 23:06съобщения: 436 |
хайде утре | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Утре надвечер ако успея да се върна навреме от Мириус ... А за неделя - вечерта съм на мач, през деня може. Трябваше часът и мястото да са ясни поне седмица преди срещата - сега е малко късно струва ми се. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Сегааа, айде само да не се упрекваме, защото още преди седмица направих темата и попитах дали изобщо има желаещи! Никой не се отзова и аз просто не се занимавам! Иначе имах разни идейки! Така че, втори опит-понеже сега вече е късно ако искате ще си изберем друг ден! При желание давайте идеи за ден и място. Имайте предвид, че от сряда до събота ме няма и няма да мога да следя какво се случва и да се организирам, а по-следващата седмица съботата(29) се отработва. Мислете! :) | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Защо си мислиш, че някой те упреква за каквото и да е! Реалноста е такава, че е невъзможно да се уговори ден в който всички желаещи да се съберем. Всеки си има личен живот и ангажименти и вероятността това да се случи клони към нула. Затова най-добре според мен е да се обяви ден, място и час за среща две седмици предварително - така повече хора ще могат да планират по-отрано и при възможност да дойдат. А ако има желание се правят такива срещи на всеки два или три месеца (примерно), рано или късно всички ще се засечем. :) Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||