Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Вело Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
вело инициативи и събития |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
TtW, kато говориш за престрояване... няма никакво съзнание нито в шофьорите, нито в колоездачите! Казвам го, въпреки че съм и двете - кола ползвам само извън града, а на колелото съм почти постоянно. Абсолютно е вярно за масата велосипедисти, че не се съобразяват как се престрояват... Но в петък, подавайки сигнал с ръка за ляв завой (на "Булаир" и "Цар Симеон"), някакъв чичка ме "уби" с репликата "Какво си ми се размахал тука?!!".... Прото си мисля, че вече всеки пречи на всеки, независимо какво и как го прави... |
||
Най-отгоре |
|
||
mipopov |
|
||
Регистриран потребител #1079
Регистриран: 02 мар 2013: 20:52Местоположение: Бургас съобщения: 336 |
Има едно просто правило за придвижването в населено място (всички забравят, че е населено място). В населено място не се бърза и си трябва колегиалност и търпение от всички, защото сме хора и всеки прави грешки! А най-колегиални и мислещи трябва да са шофьорите, защото: 1. Карат машина за убиване 2. Ходили са на курс за обучение за шофиране 3. Ходили са на медицински и психо преглед ;) 4. Държали са изпит за придобиване на право за шофиране 5. Имат документ, който удостоверява, че са обучени и знаят как се шофира безопасно... "Да премахнеш пешеходна пътека от основен пешеходен маршрут в населено място и да искаш пешеходците да спрат да минават от там, е все едно да сложиш пешеходна пътека на магистралата и да искаш колите да намалят пред нея!" |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << |