Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
кръгово кръстовище на Трапезица |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
mobile |
|
||
![]() Регистриран потребител #197
Регистриран: 27 май 2011: 15:23съобщения: 153 |
Може би, защото днес ми попадна... докато си търсих кабелен оператор... Не бъди неблагодарен. :) | ||
Най-отгоре |
|
||
glarusburgaski |
|
||
![]() Регистриран потребител #127
Регистриран: 02 яну 2011: 15:46съобщения: 86 |
Сега като я има камерата - как ви се струва трафика и опашките които се образуват? На мен ми се струват доста по-големи в пиковите часове от преди. И не мисля че проблема е толкова в продължаващото строителство или временните пешеходни пътеки. | ||
Най-отгоре |
|
||
seagull |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #1138
Регистриран: 19 мар 2013: 22:00съобщения: 219 |
mobile написа ... Кадър отвисоко, от камерата на RN TV: ![]() Тук може да следите как се развиват нещата: <връзка> Цъкаш и следиш трафика в реално време |
||
Най-отгоре |
|
||
glarusburgaski |
|
||
Мега неадекватевен отговор. Вземи да прочетеш по-внимателно какво съм написал и тогава се опитай пак. | ||
Най-отгоре |
|
||
roll |
|
||
![]() Регистриран потребител #323
Регистриран: 26 дек 2011: 21:17съобщения: 93 |
разбира се че ефектът от това кръгово ще клони към нула по отношение на задръстванията, за да има ефект диаметъра му трябваше да е поне като на кръговото на меден рудник/Созопол. Но стига сме ревали какво ли разбираме от пътно строителство и ефективно похарчени 700 000 лв. | ||
Най-отгоре |
|
||
dimps |
|
||
![]() Регистриран потребител #1891
Регистриран: 26 май 2014: 19:25съобщения: 6 |
![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
dimps |
|
||
![]() Регистриран потребител #1891
Регистриран: 26 май 2014: 19:25съобщения: 6 |
2-3 коли в час пик...явно не помните времената на светофарите. | ||
Най-отгоре |
|
||
glarusburgaski |
|
||
dimps написа ... 2-3 коли в час пик...явно не помните времената на светофарите. погледай малко по-дълго камерата, в пиковите часове е ад. |
||
Най-отгоре |
|
||
BukTopcku |
|
||
![]() Регистриран потребител #1294
Регистриран: 18 юни 2013: 21:53Местоположение: Burgas съобщения: 52 |
В това малко кръгово незнаеш кой е в кръговото кой ще излиза, никой недава сигнализация , чакаш, накрая аха да тръгнеш и някой ти сече пътя, в пиковите часове е ужас поне в момента заради тия изрязани дупки в асфалта..., но едва ли ще има промяна след това |
||
Най-отгоре |
|
||
kdkrastev |
|
||
![]() Регистриран потребител #909
Регистриран: 27 яну 2013: 13:45съобщения: 132 |
Бе и аз бях песимист, ама като гледам камерата май се е получило добре. Вярно, че кръговото е по-малко, но за сметка на това са отделили десните завой в самостоятелни платна, което прави връзките по-безконфликтни. Тапите очевидно са по-малки. Ако и пасарелките са функционални, мисля че е избран най-удачният вариант.
[ Редактирано 12 фев 2016: 20:45 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |