Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
кръгово кръстовище на Трапезица |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
mimosh |
|
||
Регистриран потребител #167
Регистриран: 05 апр 2011: 09:58съобщения: 10 |
А какъв е проблема да влизате покрай Лидъл и да излизате с ляв завой през кръговото. Мисля че 200-300м не са проблем с кола дори по-скоро ще се облекчи, тъй като по-голяма част от трафика ще стана в едната посока. | ||
Най-отгоре |
|
||
MG |
|
||
Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20съобщения: 329 |
Между другото, тук е мястото да кажем, че трафика на Трапезица след пълната реконструкция е напълно облекчен към дадения момент. За лятото все още е рано да се коментира. | ||
Най-отгоре |
|
||
dimpei |
|
||
Регистриран потребител #168
Регистриран: 05 апр 2011: 23:15съобщения: 57 |
bgsong.com |
||
Най-отгоре |
|
||
dimpei |
|
||
Регистриран потребител #168
Регистриран: 05 апр 2011: 23:15съобщения: 57 |
Абе, вижте в сайта на трейс холдинг. Има чудесни снимки от дрон на новото съоръжение от различни височини и ъгли. Нещо не се получава с пействането.
bgsong.com |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
източник - Трейс |
||
Най-отгоре |
|
||
Антон |
|
||
Регистриран потребител #2039
Регистриран: 10 сеп 2014: 08:56Местоположение: Бургас съобщения: 7 |
Моето лично мнение винаги е в полза на кръговите кръстовища. Чувал съм от приятели, че в белите държави почти няма светофари и респективно задръстванията са сведени до минимум :) | ||
Най-отгоре |
|
||
MG |
|
||
Регистриран потребител #244
Регистриран: 06 авг 2011: 16:20съобщения: 329 |
В крайна сметка, след като всички хора бяха супер убедени, че това кръстовище няма да функционира нормално се оказа, че задръствания по него почти няма. Или ако има е в следствие на някакво свръхпретоварване. Дори тогава ти отнема не повече от 1-2 минути, за да преминеш. Едно голямо БРАВО! | ||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Аз пък скоро пресичах там, както и на Мираж, и искам да кажа, че лично на мен ми е много по-удобно да кача на няколко стълби, отколкото да чакам светофар или да бягам между колите. Мое мнение си е.
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Progress |
|
||
Регистриран потребител #417
Регистриран: 14 май 2012: 07:38съобщения: 42 |
Като цяло добро решение, но можеше: 1. Кръговото на Трапезица да е с по-голям диаметър 2. Подходите към пасарелките са с рампи, а не със стълби. |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Нали имат асансьор, какъв е проблемът? На мен са ми удобни. Предпочитам да се катеря, отколкото да си чакам 5 минути зеленото.
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << |