Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Места в и край Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
заведения |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
........ |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
нов суши ресторант? изглежда супер [ Редактирано 16 яну 2013: 08:47 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Къде е? Нищо не ми излиза. | ||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Намира се точно до Инканто на площад Баба Ганка. И аз скоро го забелязах...
Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Интересно! Аз често минавам от там, но не ми е направил впечатление. Бяхме си взимали ваучери на Грабо за суши, за ресторант, който още не е открит в Бургас и ползваше някакъв друг. От там знам, че ще има нов ресторант, но не беше много скоро. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
мега бума на нови заведения вече се чудя вячер къде да ходя толкова опции бившето ново груви - комикс бившето не знам си кво в морската до чадъра - етикет бившия магазин мултирама - вог в мазата на областната пак нещо бивше - баркод бившия джубокс - децибел и още някакви имаше но вече не мога да ги запомня..... [ Редактирано 05 ное 2014: 22:56 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
TtW |
|
||
Регистриран потребител #1220
Регистриран: 10 май 2013: 21:23съобщения: 309 |
Да добавя бившето 5th Avenue сега май пак носи същото име но с новите собственици. Дива селяния но то и преди си беше дупка. | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Да, ама няма един свестен рок клуб, да не говорим за по-ъндърграунд стилове. Всичко е доста...ммм.."снобарско", поне за мен, а "Бар без име" е доста...ами безличен! Определено се усеща липсата на Клуб 27 (стария Хостел) и на стария "Роял". |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Да, то остави, че няма истински рок клуб, но и все още няма кой знае колко места, които да предлагат просто различна концепция. Поне вече не отварят само чалготеки (въпреки, че правят Час Пик в Бургас?), но останалото е като на конвейер - "черно", "хаус" и "ретро". И под тези трите се разбира едно и също навсякъде. :) А към списъка с новите заведения си струва да се добави 8 mama's на Булаир. Намира се малко след Луксор, когато идваш от гарата. Има идея да е нещо като джаз клуб, пиано бар и ресторант едновременно. Ще видим докъде ще го докарат. А под БСУ на мястото на Кибо има някакво ново - май Акаунт. Нямам представа какво е... [ Редактирано 06 ное 2014: 09:33 ] Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
рок ? чалга ? много сте спрели сега има един нов стил който е вървежен - джаз |
||
Най-отгоре |