Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Вело Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Вело инфраструктура по проект за Интегриран градски транспорт |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
missmims написа ... И не разбирам алеите покрай стария съд и театъра защо са такива? Какъв е изначалният замисъл? хей супер е да имаме още един човек който разбира материята във форума надявам се че ще ти е достатъчно интересно за да си активна ...... на срещата споменаха за вариант с насрещно движение на велосипедите в еднопосочните за автомобилите улици предполагам че става въпрос за нещо такова еднопосочни за велосипедите улици хората от общината казаха онзи ден че ще пуснат повече информация за всичко това мисля да изчакам още ден-два и ако не публикуват нищо повече ще опитам да се свържа и да получа подробности за проекта |
||
Най-отгоре |
|
||
missmims |
|
||
Регистриран потребител #752
Регистриран: 08 ное 2012: 11:04съобщения: 39 |
И аз ще се опитам да съм активна, писах вече на Руска Бояджиева, чийто мейл е даден за становища. Не знам дали ще отговори, аз за момента не съм в Бургас, но ако има още информация споделяй, за да се включвам. :)
urban planner |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Определено имам какво да кажа, най-вече от гледна точка на човек, който почти всеки ден обикаля града с колелото, но ще изчакам обещаната допълнителна информация. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
missmims |
|
||
Според мен ще изнесат допълнителна информация след две седмици, когато получат коментари по сегашната схема. Ако наистина е така е добре да сме активни сега и после пак :) Но това е само предположение. Не искам да юркам никой :)
urban planner |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
ю-хууууууууууууууууу пуснато на сайта на общината днес по-късно ще гледам да направя схема къде алеята ще е обособена и къде на пътното платно veloalei1.pdf [ Редактирано 09 ное 2012: 13:54 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
В документа няма карта - вместо това навсякъде се среща: "Фиг.: виж обща карта" Това картата от първа страница на темата ли е? Така като гледам ще ми трябва известно време да изчета всичко и да си си съставя обосновано мнение. Мислех дори да пообиколя по предложените маршрути и да направя някоя и друга снимка на проблемните места. Какъв беше крайния срок за получаването на коментари? ПП. За да не си пилеем времето и силите, можем да се уговорим (който има желание) да си разпределим маршрутите за снимане, като предварително тук да уточним кои са проблемните места по съответните маршрути. [ Редактирано 09 ное 2012: 18:18 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
DENIS |
|
||
Регистриран потребител #43
Регистриран: 18 ное 2008: 16:24съобщения: 263 |
ТРУДНО ЩЕ ДОСТИГНЕМ ДО ОБЩО И ДОБРЕ АРГУМЕНТИРАНО МНЕНИЕ И ПРЕПОРЪКИ КЪМ ОБЩИНАТА ТУК ВЪВ ФОРУМА. НАЙ-ДОБРЕ СЛЕД КАТО СЪБЕРЕМ ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ И СНИМКИ, ВСЕКИ УТОЧНИ СВОЕТО МНЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЕНИ, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НЯКЪДЕ С ЕДНА ГОЛЯМА КАРТА НА МАСАТА /МОЖЕ И НЕЩО ДРУГО/ И ДА ОБСЪДИМ ВСИЧКО. РЕЗУЛТАТА, ОФОРМЕН КАКТО ТРЯБВА, МОЖЕМ ДА ПРЕДСТАВИМ КАТО ОБЩА ПОЗИЦИЯ. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
да добра идея ако се съгласим с нея ще се свържа и с велоклуба за да поканим и тях |
||
Най-отгоре |
|
||
missmims |
|
||
Аз може да не мога да снимам сега, но имам база данни доста снимки из града, така че мога до седмица да направя една селекция от снимки, които са по посочените маршрути и съм 'за' среща, само да съм в Бургас.
urban planner |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Само да спомена, че маршрутите са ги дали консултантите, но сега се правят проучвания за собствеността на парцелите, където ще минават евентуално, за да не се получи да се одобри проект през частен имот, примерно. | ||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |