Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас

<< Назад | Напред >>

бургаски бизнес

Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
tobli
08 ное 2018: 09:39

Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15

съобщения: 449
И в допълнение на горното:
Почти всички са командировани във Велико Търново, защото там не могат да намерят кадри.

az
Най-отгоре
ji
01 фев 2019: 15:39

Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58

съобщения: 3888
хубави думи за Бургас от ИПИ
<връзка>
Най-отгоре
ji
18 сеп 2019: 16:16

Най-големите в аутсорсинга: Повече услуги от повече градове

Четвърта е компанията с най-бурния растеж на служители в тазгодишната класация. "Съдърланд глобъл сървисиз България" има пет офиса в София, Бургас и Варна с над 2500 души (в средата на 2019 г.). През миналата година екипът й е нараснал с почти 33%. Увеличават се и приходите - с 21% до 113 млн. лв. Дружеството е част от глобалната група Sutherland и предлага както обслужване на клиенти на различни езици, така и IT услуги за големи корпорации. Сред клиентите й са глобални гиганти като Spotify. През последните години компанията заложи на значителнж разширяване и на дейността си извън София. В Бургас например имат екип от над 300 души, работещ основно с немски език.
Най-отгоре
ji
25 окт 2019: 13:28

типичен бургаски бизнес

Най-новият вегетариански ресторант в центъра на София "Сатсанга" идва директно от Бургас, където е работил в продължение на три години. Собственици са Димитър Карагьозов и Ваня Михайлова. Димитър измисля менюто и е главен готвач. Продължават със същата кухня, която са предлагали и в Бургас – вегетариански и веган ястия, вдъхновени от Индия и Близкия изток. Името също е индийско, на санскрит сатсанга означава истина и среща, което те интерпретират като място, където хората могат да се срещат с истинската храна.

<връзка>
Най-отгоре
vench
25 окт 2019: 13:47

Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45

съобщения: 1071
ji написа ...

типичен бургаски бизнес

Най-новият вегетариански ресторант в центъра на София "Сатсанга" идва директно от Бургас, където е работил в продължение на три години. Собственици са Димитър Карагьозов и Ваня Михайлова. Димитър измисля менюто и е главен готвач. Продължават със същата кухня, която са предлагали и в Бургас – вегетариански и веган ястия, вдъхновени от Индия и Близкия изток. Името също е индийско, на санскрит сатсанга означава истина и среща, което те интерпретират като място, където хората могат да се срещат с истинската храна.

<връзка>

Фак... така и не можах да отида :(

Ама то в Бургас всеки гъчи дюнери, направо не знам как оцеля толкова време...

Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена!
Най-отгоре
WarKiller
31 окт 2019: 16:22

Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38

съобщения: 840
Аз в случая не съм съгласен.
Има достатъчно примери за различни места, които с правилно позициониране, маркетинг и добър продукт се задържат и разширяват.

Не мисля, че Сатсанга беше такъв пример.
Аз лично разбрах случайно за него, минавайки 2 пъти в годината по уличката, на която се намираше.

Предлагаш уж нещо различно, ама реклама - нула. Отделно, че локацията не ти е топ, че да те научат и без промотиране.
Друг въпрос е, че и отзивите за кухнята и обслужването бяха доста противоречиви.

Започва леко да ми писва с ревливото "то в Бургас е трудно да се прави каквото и да е, защото хората са еди какви са"...

Изработка на сайт Бургас
Най-отгоре
ji
31 окт 2019: 16:43

да но когато си в София рекламата в националните медии си върви без да си ги молил
аз поне не виждам "платена публикация"

всъщност може и да е било успешно в Бургас, но София си е София и ние искаме да сме там

[ Редактирано 31 окт 2019: 16:45 ]
Най-отгоре
WarKiller
31 окт 2019: 20:49

Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38

съобщения: 840
Няма как да не е платена публикация.
Те в Капитал рядко слагат такъв етикет така или иначе. :)

Изработка на сайт Бургас
Най-отгоре
ji
01 ное 2019: 10:04

това е интересна тема всъщност
представяните заведения в тази рубрика на капитал винаги са били само софийски
обаче сега откривам и едно от велико търново, което е маркирано като платена публикация и специално е кръстено "Новото място за боляри", за да е ясно, че извънредно тук става въпрос за друг град

Най-отгоре
glarusburgaski
02 яну 2020: 19:08
Регистриран потребител #127
Регистриран: 02 яну 2011: 15:46

съобщения: 86
Честита Нова Година! Дайте нещо положително за Бургас, че вече дори и с много фантазия не мога да намеря такива. От където и да го погледнеш града в момента е само супермаркети и огромна фасада за източване на пари от всички възможи и невъзможни места.

[ Редактирано 02 яну 2020: 19:09 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>