Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
бургаски бизнес |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
tobli |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
И в допълнение на горното: Почти всички са командировани във Велико Търново, защото там не могат да намерят кадри. az |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
хубави думи за Бургас от ИПИ <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Най-големите в аутсорсинга: Повече услуги от повече градове Четвърта е компанията с най-бурния растеж на служители в тазгодишната класация. "Съдърланд глобъл сървисиз България" има пет офиса в София, Бургас и Варна с над 2500 души (в средата на 2019 г.). През миналата година екипът й е нараснал с почти 33%. Увеличават се и приходите - с 21% до 113 млн. лв. Дружеството е част от глобалната група Sutherland и предлага както обслужване на клиенти на различни езици, така и IT услуги за големи корпорации. Сред клиентите й са глобални гиганти като Spotify. През последните години компанията заложи на значителнж разширяване и на дейността си извън София. В Бургас например имат екип от над 300 души, работещ основно с немски език.
|
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
типичен бургаски бизнес Най-новият вегетариански ресторант в центъра на София "Сатсанга" идва директно от Бургас, където е работил в продължение на три години. Собственици са Димитър Карагьозов и Ваня Михайлова. Димитър измисля менюто и е главен готвач. Продължават със същата кухня, която са предлагали и в Бургас – вегетариански и веган ястия, вдъхновени от Индия и Близкия изток. Името също е индийско, на санскрит сатсанга означава истина и среща, което те интерпретират като място, където хората могат да се срещат с истинската храна.
<връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
ji написа ... типичен бургаски бизнес Най-новият вегетариански ресторант в центъра на София "Сатсанга" идва директно от Бургас, където е работил в продължение на три години. Собственици са Димитър Карагьозов и Ваня Михайлова. Димитър измисля менюто и е главен готвач. Продължават със същата кухня, която са предлагали и в Бургас – вегетариански и веган ястия, вдъхновени от Индия и Близкия изток. Името също е индийско, на санскрит сатсанга означава истина и среща, което те интерпретират като място, където хората могат да се срещат с истинската храна. <връзка> Фак... така и не можах да отида :( Ама то в Бургас всеки гъчи дюнери, направо не знам как оцеля толкова време... Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Аз в случая не съм съгласен. Има достатъчно примери за различни места, които с правилно позициониране, маркетинг и добър продукт се задържат и разширяват. Не мисля, че Сатсанга беше такъв пример. Аз лично разбрах случайно за него, минавайки 2 пъти в годината по уличката, на която се намираше. Предлагаш уж нещо различно, ама реклама - нула. Отделно, че локацията не ти е топ, че да те научат и без промотиране. Друг въпрос е, че и отзивите за кухнята и обслужването бяха доста противоречиви. Започва леко да ми писва с ревливото "то в Бургас е трудно да се прави каквото и да е, защото хората са еди какви са"... Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
да но когато си в София рекламата в националните медии си върви без да си ги молил аз поне не виждам "платена публикация" всъщност може и да е било успешно в Бургас, но София си е София и ние искаме да сме там [ Редактирано 31 окт 2019: 16:45 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Няма как да не е платена публикация. Те в Капитал рядко слагат такъв етикет така или иначе. :) Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
това е интересна тема всъщност представяните заведения в тази рубрика на капитал винаги са били само софийски обаче сега откривам и едно от велико търново, което е маркирано като платена публикация и специално е кръстено "Новото място за боляри", за да е ясно, че извънредно тук става въпрос за друг град ![]() |
||
Най-отгоре |
|
||
glarusburgaski |
|
||
![]() Регистриран потребител #127
Регистриран: 02 яну 2011: 15:46съобщения: 86 |
Честита Нова Година! Дайте нещо положително за Бургас, че вече дори и с много фантазия не мога да намеря такива. От където и да го погледнеш града в момента е само супермаркети и огромна фасада за източване на пари от всички възможи и невъзможни места.
[ Редактирано 02 яну 2020: 19:09 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |