Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко останало |
|
<< Назад | Напред >> |
два билета за фима Малкият войник от Кино ваканция 2012 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ок това е нещо като експеримент подаряваме два билета за филма Малкият войник от Кино ваканция 2012 можете да го гледате в четвъртък от 19:30 в чайната на Тройката няма въпрос или друго състезание просто трябва да потвърдите в тази тема че ви се ходи да гледате такъв филм на такова място можете да заявите желание до сряда в 20:00 ако има повече от един пожелал билетите ще бъде теглен жребий по следния начин в сряда по някое време ще бъдат обявени официалните данни за трафика на летище Бургас за месец ноември в сряда в 20:00 часа ще вземем последните три цифри от броя пътници през летището за месеца и ще разделим това трицифрено число на броя на хората пожелали билетите ако делението е точно билетите ще получи последния записан ако делението е неточно билетите ще получи поредният от записаните чиито номер е равен на остатъка (ако остатъкът е 2 билетите ще получи втория записан) повече за филма тук и тук повече за Сдружение OHG програмата на Кино ваканция 2012 |
||
Най-отгоре |
|
||
Intel |
|
||
Регистриран потребител #771
Регистриран: 19 ное 2012: 21:28съобщения: 69 |
И как да потвърдя, че ми се ходи ?? | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
вече го направи щом си писал тук имаме един желаещ |
||
Най-отгоре |
|
||
Intel |
|
||
Супер, мерси :)) |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
само пояснявам че един човек ще вземе двата билета | ||
Най-отгоре |
|
||
nuance |
|
||
Регистриран потребител #326
Регистриран: 29 дек 2011: 16:47съобщения: 2 |
и аз искам да заявя интерес към филма.. ако не е късно.. томбола ли ще се тегли? | ||
Най-отгоре |
|
||
DENIS |
|
||
Регистриран потребител #43
Регистриран: 18 ное 2008: 16:24съобщения: 263 |
ЖРЕБИЯТ Е УНИКАЛЕН.ТРЯБВА ДА ГО ПАТЕНТОВАШ. | ||
Най-отгоре |
|
||
bateto_toshko |
|
||
Регистриран потребител #11
Регистриран: 05 окт 2008: 12:08съобщения: 99 |
Предполагам , че в това се състои експеримента...колко хора ще се накефят на жребия {fan} .Виждали сме компютърно теглене , но тук даже е обявен алгоритъма .Не ми пука за филма , но искам да участвам в жребия .С една уговорка , ако спечеля , тогава предостъпвам билета си на предпоследния записал се.Ако пак съм аз тогава го преотстъпвам на първия записал се(вече няма как да съм аз).Като е сложно да е сложно
[ Редактирано 10 дек 2012: 23:04 ] Всичко далеч от морето е провинция |
||
Най-отгоре |
|
||
Intel |
|
||
Супер, в играта съм с 2 шанса :)) |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
bateto_toshko написа ... Предполагам , че в това се състои експеримента...колко хора ще се накефят на жребия {fan} .Виждали сме компютърно теглене , но тук даже е обявен алгоритъма .Не ми пука за филма , но искам да участвам в жребия .С една уговорка , ако спечеля , тогава предостъпвам билета си на предпоследния записал се.Ако пак съм аз тогава го преотстъпвам на първия записал се(вече няма как да съм аз).Като е сложно да е сложно експериментът се състои в това да провери дали хората подминават такива събития защото афишите не им хващат вниманието или просто не са им интересни целта на това тук е да накара няколко човека все пак да прочетат за какво точно става дума и евентуално да се навият да присъстват малко е тъжно че интересното в цялата работа се оказа жребият а не филма за момента доколкото разбирам мненията тук имаме трима желаещи (DENIS не е заявил желание) 1. Intel 2. nuance 3. bateto_toshko |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |