Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения

<< Назад | Напред >>

burgas1.org държи да знае колко струва.

Отиди на страница       >>  
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
ji
24 дек 2012: 10:50

Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58

съобщения: 3888
В края на годината burgas1.org моли своите потребители за оценка. Искаме да знаем колко струва това, което ви предлагаме. Определено искаме да бъдем по-добри. В момента малко от това, което се появява на сайта получава някаква оценка от хората, които го виждат. Имаме съмнения, че вероятно доста неща не са ни наред. Не са на ниво и не стават. Супер много държим да знаем къде бъркаме. Нашето убеждение е, че посетителите на сайта са интелигентни, будни и активни хора с широк мироглед, чието мнение е важно и ценно. Ще се радваме много ако хората, които от време на време посещават този сайт ни подскажат какво не ги кефи и кое ги дразни. Форумът на сайта, Facebook страницата ни или електронната ни поща са варианти за споделяне на мнение. Особено държим да получим критики и предложения които да ни направят по-яки и маняшки.

Макар да не си падаме много по клиширани пожелания все пак наистина желаем следващите няколко дни да бъдат хубави, спокойни и усмихнати за всички нас, а предстоящата година по-добра и успешна за нашия любим Бургас.

Като част от анализа на качеството ни ви молим традиционно, както в края на всяка година, да оцените и така наречените "публикации" тук. Това също ще ни помогне да разберем къде бъркаме. Тази година беше продуктивна и текстовете-участници в тази класация са доста, въпреки че сме подбрали основно тези, които са нещо повече от новина или публикувана информация. За първи път имаме "публикации" от няколко автора. Молим ви да гласувате за любимите си текстове в официалната анкета на началната страница на сайта или във Facebook. Ето и списъка на писанията подредени хронологично:

-Миналото на Бургас от Георги поп Аянов (4 части)

-Екология

-Протест срещу ACTA 11.02.2012

-В памет на Героя

-Интервю с Радослав Калчев участник в театралното ателие на БСУ

-Приказка за Абакан

-За Бургас, новата спортна арена и европейското първенство по лека атлетика в зала през 2019та

-За чая, английската закуска и още нещо

-Статистики за Бургас от Националния Статистически Институт

-Цветовете на Абакан

-Сладка улична случка!

-Нещо хубаво, зад което се крие нещо грозно!

-София Рокс

-Неизвестното богатство на Бургас

-Бургас и Капитал топ 100

-Spirit of Burgas 2012 - ден първи, ден втори, ден трети

-КЪДЕ СИ ВЯРНА, ТИ ЛЮБОВ …. БУРГАСКА?

-Бургас не е велосипеден град.

-Будапеща

-Хамалогика 0

-Sziget е името на музикален фестивал

-Подробен устройствен план на квартал "Ъгъла"

-Историята за велоалеята до Сарафово не е легенда.

-Мизерия завинаги

-Изследване на градския транспорт в Бургас

-Зелена и достъпна градска среда

-ХАМАЛОГИКА: въпроси и отговори

-Гражданското общество е будно и протестира срещу забраната за пушене.

-Меден Рудник моя любов.

-Архитект Емил Бурулянов за Архимория, Бургас и архитектурата.

-Силата на загриженото ГМО общество.

-Краят на света със сигурност е утре.
Най-отгоре
killerch0
24 дек 2012: 16:57

Регистриран потребител #592
Регистриран: 19 авг 2012: 11:23

съобщения: 125
Ще е хубаво да може да се коментира под самата статия :)

Всичко над чертата отгоре са пълни глупости
Wrestling Roxx T-shirts
Най-отгоре
ji
24 дек 2012: 17:23

коментарите в сайта са напълно изключени защото бяха непрекъсната цел на спамери и ботове
ботовете пускаха по 100 коментара в статии от преди години, които никой не наблюдава
за момента нямаме възможност да осигурим защита от разни такива и за това сме преценили че е по-добре да се откажем от коментарите в името на сигурността
форума е много по-лесен за защита макар че и там се появяват вредители от време на време
поне няма как да останат незабелязани за разлика от коментарите в стари статии и анкети

има вариант за фейсбук коментари под статиите и няколко пъти пробвахме с това но лично на мен не ми допада прехвърлянето на общностите от техните си сайтове към фейсбук
определено фейсбук ми е по-неприятно място за комуникация и смятам че качеството на каквито и да е дискусии там е доста по-ниско от нивото на дискусиите в общностните сайтове

[ Редактирано 24 дек 2012: 17:27 ]
Най-отгоре
dolphin_bs
24 дек 2012: 18:20
Регистриран потребител #27
Регистриран: 15 окт 2008: 10:07

съобщения: 82
JI,ще си позволя и аз да се изкажа,въпреки,че след като не съм писал нищо,нямам право да критикувам.Всъщтост,то не е критика.Оказа се,че съм чел почти всички твои статии през годината,както и някой други.Днес си направих труда да ги прочета отново-и същия проблем-болката,с която описваш недъзите на града и обществото е и моя болка.Четейки това,което си написал,се възмущавам и гневя с тебе.Ето защо понякога предпочитам да не се задълбочавам много... Но това не трябва да те отказва.Сигурен съм,че през Новата година ще намериш по-позитивни теми,които да споделяш с нас.Поздрави:Жоро
Най-отгоре
ji
24 дек 2012: 21:03

да
аз знам че повечето пъти желанието за писане поне за мен е идвало от негативни емоции
това със сигурност е недостатък
всъщност хората които обичаме този град няма как да не сме преживели много положително през последните години
сигурно по-реално щеше да изглеждат нещата ако похвалите бяха поне равни на брой на критиките
това е въпрос за анализ и евентуална корекция догодина
дано да имаме и още повече поводи за щастливи анализи
Най-отгоре
killerch0
25 дек 2012: 00:49

Регистриран потребител #592
Регистриран: 19 авг 2012: 11:23

съобщения: 125
ji написа ...
]
форума е много по-лесен за защита макар че и там се появяват вредители от време на време

има вариант за фейсбук коментари под статиите и няколко пъти пробвахме с това но лично на мен не ми допада прехвърлянето на общностите от техните си сайтове към фейсбук

Разбирам, че това е по-малкото зло. За фб съм на 110% съгласен.

Алтернатива би било, да има под форум за статиите и коментарите да са там.

Всичко над чертата отгоре са пълни глупости
Wrestling Roxx T-shirts
Най-отгоре
ji
25 дек 2012: 19:58

това можем да го пробваме
създаване на тема за всяка нова статия и линк под самата статия към темата във форума
Най-отгоре
vasi.mincheva
26 дек 2012: 10:33
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48

съобщения: 493
И на мен много отдавна ми се върти нещо такова в главата! :)
Най-отгоре
Intel
27 дек 2012: 11:14
Регистриран потребител #771
Регистриран: 19 ное 2012: 21:28

съобщения: 69
Направете форума достъпен през Tapatalk ...
Най-отгоре
ji
27 дек 2012: 16:16

за съжаление и това няма как да се случи
Tapatalk не поддържа този форум а възможност да седнем и да изпрограмираме нужното или да наемем някой да го направи просто няма

това което може да се направи е да понагласим още мобилната версия така че да е по-удобна
Най-отгоре
Отиди на страница       >>