Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Назад | Напред >> |
burgas1.org държи да знае колко струва. |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
Seaborn |
|
||
Регистриран потребител #29
Регистриран: 15 окт 2008: 12:32съобщения: 160 |
Аз имам проблеми с мобилната версия от няколко дни, изписва ми следното: Fatal error: Call to unidefined function...bg_date() in /home/naftata/public_html/e107_plugins1/latest_new/latest_new_menu.php on line 26 С Android съм и използвам Opera Mobile. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
извинявам се за този проблем правих промени преди няколко дни и не съм го забелязал ще бъде оправено днес |
||
Най-отгоре |
|
||
Intel |
|
||
Регистриран потребител #771
Регистриран: 19 ное 2012: 21:28съобщения: 69 |
ji написа ... за съжаление и това няма как да се случи Tapatalk не поддържа този форум а възможност да седнем и да изпрограмираме нужното или да наемем някой да го направи просто няма това което може да се направи е да понагласим още мобилната версия така че да е по-удобна Виж този сайт, може хората там да помогнат : <връзка> Ето от тук се сваля и интегрира плъгина <връзка> [ Редактирано 04 яну 2013: 21:53 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
гледал съм сайта плъгините които съществуват са за системи с форуми различни от нашия за момента няма готов плъгин за нашия форум видях в общи линии и какво е необходимо за да се напише плъгин и определено си е сериозна задача която в момента няма как да решим [ Редактирано 04 яну 2013: 22:22 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Intel |
|
||
Регистриран потребител #771
Регистриран: 19 ное 2012: 21:28съобщения: 69 |
Жалко, наистина е доста удобно приложение ... |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
малко равносметка продължаваме да правим опити да бъдем сериозни и стойностни смятам че вече имаме някакъв имидж и нещата които публикуваме са сравнително четени и ценени ако се сравним с най-големите медии ....... наши публикации от началото на годината по брой зареждания: Летище Бургас в началото на 2013 година - 1 523 Преди откриването на Странд Бургас - 1 324 Парк за Меден Рудник - 911 Интересни обекти януари 2013 - 843 На работа с градския транспорт - 609 Строителството на Морска гара и плановете за Магазия 1 - 569 Още подробности за проекта Парк Океанариум Бургас - 520 Обществено обсъждане на Проекта за интегриран градски транспорт - 500 Подробности за ремонта на Моста - 500 ........ ИПГВР Бургас - списък с проектите и техните бюджети - 406 публикации в национални реномирани медии които имат информация за брой зареждания Капитал - 50 млн. евро във вода - 5797 прочитания Строителство Градът - Комплексен подход към проектите предлага екипът в Бургас - 840 прочитания Дневник - Руснаци са готови да инвестират 50 млн. евро в океанариум в Бургас - 1705 прочитания 24 часа - Ето как ще изглежда Океанариум за 100 милиона лева (галерия) - 3852 преглеждания Стандарт - Бургас вдига молове и небостъргачи - 2040 прочитания Труд - Ето как ще изглежда Океанариум за 100 милиона лева (галерия) - 4316 преглеждания Mediapool - Бургаският кмет иска да прави Океанариум в парк "Езеро" - 1269 прочитания -------------------------------------- това което не ни достига е достатъчно капацитет за да публикуваме повече материали на други теми освен инвестиции и донякъде гражданско общество иска ми се да можем да пишем повече за култура но в момента просто няма как да стане изобщо обръщане на внимание на повече теми и съответно привличане на повече хора в сайта е целта, която според мен трябва да опитаме да постигнем |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Имаме активна анкета за текстовете ни от последната година - <връзка> Ето и цифрите - брой показвания според брояча на гугъл: „Пристанище Бургас“ ЕАД през 2015 година. - 168 Бургас кара колело - 733 Топ 10 на абсурдите с бургаските велоалеи - 2 509 Бургаска седмица на мобилността в паралелната реалност - 148 Магазия 1 - 628 Бургас - средняк в индустриалното развитие. - 297 Буслентите в Бургас For Dummies - 316 Сградата на десетилетието - 406 Бургаското образование има нужда от специални грижи. - 79 За новия фонтан под "Охлюва" - 398 Защо беше въведена новата транспортна схема? - 1 464 Завърнали се младежи: Георги Бошев - 69 Завърнали се младежи: Кристиана Лазарова - 95 Приказка за царството на дървените глави - 299 За Европейския съюз като плацебо и защо Русия е най-великата страна в света. - 101 |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << |