Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Места в и край Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
заведенията и забраната за пушене на закрито |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ам ..... предлагам да направим списък на заведения в които все пак не се пуши защото .... защото май в Бургас се броят на пръстите на едната ръка и е по-лесно така от началото на декември мисля че единственото място където съм бил и не се е пушило е AliveBar [ Редактирано 30 дек 2012: 16:26 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Снощи на концерта на Vrani Volosa в Alive имаше поне 15 човека, които си пушеха необезпокоявани! По-интересното е, че никой от персонала, дори собственика не направи забележка... |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
ясно списъкът става все по-кратък за момента съдържа 0 места на които не се пуши |
||
Най-отгоре |
|
||
dolphin_bs |
|
||
Регистриран потребител #27
Регистриран: 15 окт 2008: 10:07Местоположение: Бургас съобщения: 82 |
По-добре е да намерим и публикуваме телефон,на който може да звъни всеки като попадне на такова място,където се пуши ,въпреки забраната.Между другото,снощи бях в едно квартално заведение до Била в М.Рудник и там не се пушеше. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
сигнали се приемат в регионалните здравни инспекции http://www.rzi-burgas.com/ можете да се обадите на телефоните там 056 816 253; 056 807 412 на тези телефони ще ви отговорят само в делнични дни в работното време на администрацията проверка веднага след подаден сигнал няма практика и механизъм по който да се прави в момента можете да подадете оплакване и на сайта bezdim.org който е дело на няколко неправителствени организации това което ще се случи ако подадете сигнал там е че хората ще си запишат и ще изчакат да отвори регионалната здравна инспекция за да подадат там сигнала вместо вас ефекта е същия ....... на 112 такива сигнали не приемат полицията отказва да се занимава с такива нарушения .... общо взето почти пълно безсилие [ Редактирано 30 дек 2012: 19:49 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Заведение "Виктория" Меден рудник. Заведение за хранене, в което не се пуши. Подчертавам ЗА ХРАНЕНЕ! | ||
Най-отгоре |
|
||
killerch0 |
|
||
Регистриран потребител #592
Регистриран: 19 авг 2012: 11:23съобщения: 125 |
Единственото място на което съм бил и забраната се спазва стриктно, това е Барбоса
Всичко над чертата отгоре са пълни глупости Wrestling Roxx T-shirts |
||
Най-отгоре |
|
||
vasi.mincheva |
|
||
Регистриран потребител #202
Регистриран: 28 май 2011: 23:48съобщения: 493 |
Много интересно интервю! Също е много интересно, защо последният въпрос е останал без отговор! Не мисля, че никой в РЗИ не е наясно, че забраната е тотално игнорирана от всички! Няма да се учудя, ако и самите инспектори в извънработно време си я нарушават! Другото, което ми е интересно е дали след съставянето на актовете има такива, които са си ги платили? Вчера четох за пловдивчанки, които отказвали да си ги платят защото ... и щели дори да се съдят с тамошната РЗИ. Освен това дали след като са си ги платили не са повторили нарушението? Наскоро гледах репортаж за нарушенията на шофьорите и съответно статистика. Много ми е интересно да разбера дали има подобна и за заведенията. | ||
Най-отгоре |
|
||
stoyanov |
|
||
Регистриран потребител #871
Регистриран: 10 яну 2013: 10:21съобщения: 3 |
http://www.pizzajersey.com/ Тука също не се пуши. |
||
Най-отгоре |
|