Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Други проекти и новини (2013) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ура ура асфалтирали са Стамболийски новина от днес ![]() ![]() ![]() http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/13749 |
||
Най-отгоре |
|
||
xols |
|
||
![]() Регистриран потребител #881
Регистриран: 15 яну 2013: 19:59съобщения: 3 |
0 А някой можели да ми отговори какво се случва със една стара сграда която се намира между Гладстон и Фердинандова , тя е в разруха поне от 15 години , и какво ще стане с сградата на старият съд , която е пред падане ? | ||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
![]() Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
1. Частна е. 2. Няма а падне бе, отвътре всичко е нормално. просто фасадата е зле. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Там се съдят 12 или 15 съсобственици, ако не ме лъже паметта. Пълна каша и много хляб за адвокатите. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
Progress |
|
||
![]() Регистриран потребител #417
Регистриран: 14 май 2012: 07:38съобщения: 42 |
По едно време Общината искаше да се събори построеното на парцела Фердинандова/Гладстон и да се позлва за паркинг докато текат делата, ама нещо се отказаха ... | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis![]() ![]() Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Да бъде открита процедура за изграждане на Океанариум в Бургас. Това предложение внесе за разглеждане в Общинския съвет кметът Димитър Николов. Идеята е създаването на грандиозното съоръжение да стане в парк "Езеро" чрез концесия, като бъдещият инвеститор го проектира, изгради и поддържа. В параметрите на концесията са включени: - Океанариум с аквариуми от черноморски, средиземноморски и океански видове; - Делфинариум със зала за представления и места за отдих на делфините; - Аквапарк със закрита и открита част; - СПА-зона; - Тропическа гора с истински растителни видове; - Обекти за търговска дейност, зелени площи, паркинги, транспортна и инженерингова инфраструктура. Анализите показват, че за осъществяване на проекта е необходима инвестиция в размер минимум 80 млн. лв. Предложението за концесията се внася за разглеждане във връзка със заявен инвеститорски интерес. цялата статия ![]() ![]() ![]() Това дори не знам как да го коментирам. Обаче "заявен инвеститорски интерес". Само да не е като предишния за атракционите пак там. ПП. Мда, и в сайта на общината го има (горе от там са копирали явно). Бургас може да се сдобие с един от най-модерните Океанариуми в света [ Редактирано 17 яну 2013: 13:35 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
byordanov |
|
||
![]() Регистриран потребител #886
Регистриран: 17 яну 2013: 11:20съобщения: 7 |
Дано този път да се осъществи. | ||
Най-отгоре |
|
||
maniask |
|
||
![]() Регистриран потребител #152
Регистриран: 22 фев 2011: 20:27съобщения: 92 |
Мен лично само не ме кефи идеята да е в парк Езеро или въобще в който и да е парк, но споделям само мнение. :) | ||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
![]() ![]() Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Доколкото си спомням, тази идея беше лансирана преди година, по изборите, и ако не се лъжа някъде беше определен и терен, мисля че малко преди солниците. Аз не съм против идеята, а отново против локацията! Отново се опитват да "натъпчат" всичко на едно - мисля, че подхода е грешен! |
||
Най-отгоре |
|
||
dolphin_bs |
|
||
![]() Регистриран потребител #27
Регистриран: 15 окт 2008: 10:07Местоположение: Бургас съобщения: 82 |
Момент да си поема въздух.....Това ако беше публикувано на Първи април,може би повече щях да му повярвам...,но знае ли човек.Аз лично,за първи път чувам думата "океанариум".Дори ми идва в повече,защото в него би трябвало да има и китове.Ха,ха!Нека да се задоволим само с делфинариум и тропическа гора.Успех на идеята!!! | ||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |