Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Подземният град? |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Има ли тема за това чудо? Аз бях чувал за тоя проект, но си мислех, че става въпрос за по-далечното бъдеще. Сега чета 2013: През 2013 – та година Бургас ще изгради един от най- съвременните атракциони в България – „Подземният град“ на мястото на неизползваемите бомбоубежища в Морската градина. Той ще се превърне в една от топ- атракциите за туристите. Цялата статия: <връзка> Ако някой има повече информация да сподели :) Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
тема мисля че нямаше до сега дано наистина тръгне проекта има публикация |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Хахах, малко като Влакче или Къща на ужасите с тия "механично-електронно-звукови холограми", ама айде да видим... :D Идеята да се възстановят подземията е повече от чудесна, ама самите атракции ми изглеждат малко... наивно. Особено тая стая "Оракул" ми е малко панаирна, само захаросани ябълки и стрелбище, дето няма. Но да кажем, че половината от галерите са музеен тип, а в другите се залага на атракцията. Няма да критикувам предварително, дано стане хубаво!А ако искат да е готово до края на годината, по-добре да вземат да го почват... Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Ще направим тема като излезе нещо по-конкретно, почти всичко, което се знае към този момент може да се прочете в публикацията от линка на ji.
Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||