Форуми

burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти

<< Назад | Напред >>

Подземният град?

Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
Автор Отговор
vench
15 яну 2013: 14:25

Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45

съобщения: 1071
Има ли тема за това чудо?
Аз бях чувал за тоя проект, но си мислех, че става въпрос за по-далечното бъдеще. Сега чета 2013:

През 2013 – та година Бургас ще изгради един от най- съвременните атракциони в България – „Подземният град“ на мястото на неизползваемите бомбоубежища в Морската градина. Той ще се превърне в една от топ- атракциите за туристите.

Цялата статия: <връзка>

Ако някой има повече информация да сподели :)

Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена!
Най-отгоре
ji
15 яну 2013: 14:39

Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58

съобщения: 3888
тема мисля че нямаше до сега
дано наистина тръгне проекта
има публикация
Най-отгоре
vench
15 яну 2013: 15:11

Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45

съобщения: 1071
Хахах, малко като Влакче или Къща на ужасите с тия "механично-електронно-звукови холограми", ама айде да видим... :D

Идеята да се възстановят подземията е повече от чудесна, ама самите атракции ми изглеждат малко... наивно. Особено тая стая "Оракул" ми е малко панаирна, само захаросани ябълки и стрелбище, дето няма.
Но да кажем, че половината от галерите са музеен тип, а в другите се залага на атракцията.
Няма да критикувам предварително, дано стане хубаво!А ако искат да е готово до края на годината, по-добре да вземат да го почват...

Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена!
Най-отгоре
noemis
15 яну 2013: 15:15
noemis

Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22

съобщения: 3431
Ще направим тема като излезе нещо по-конкретно, почти всичко, което се знае към този момент може да се прочете в публикацията от линка на ji.

Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот.
Най-отгоре