Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Пътища и пътна инфраструктура |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
maniask написа ... Нова маркиворка по Околовръстното: Винаги ми е било забавно как на Димитър Димов много хора викат "Околовръстното". Ебати околовръстното честно. !amazed Даже Тодор Александров от Трапезица до Крайморие е повече околовръстно от това... :) А това във Вилнюс е просто изродско. Хахаха. Представих си как Димитър Николов тръгва с един БТР и мачка наред БМВ-та и на втората кола ще трябва да правим литийно шествие и предсрочни избори... !amazed Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
maniask написа ... Нова маркиворка по Околовръстното: ...... А на велоалеята сложиха ли нова маркировка? - На някои места е доста изтрита, а горе до стадиона има участък, където направо липсва. Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
31 октомври 2011 Надлез Владимир Павлов след ремонта. Определено има смисъл от шумоизолиращата стена - зад нея шумът от колите е в пъти по-малък. На прозрачните части от стената са залепили птици в полет - вероятно да не вземе да се обърка някой, че там няма нищо и да пробва да мине. Най-доволни от стената трябва да са хората, които живеят тук :) Общото ми впечатление е за солиден и качествен ремонт, като не е пестено откъм материали. Дори парапетите са от неръждаема (като на мантинелите) стомана и изглеждат доста здрави. Изгледът от надлеза към Ваята. :) Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
31 октомври 2011 Подмяна на кабелите за уличното осветление по ул. Одрин??? Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Това с птиците в полет - мисля, че е точно заради истинските птици. Да не се блъскат в панелите. Виждал съм го и някъде другаде и беше обяснено, че това е идеята.
Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Относно "Одрин" - искрено се надявам, че тази улица ще бъде ремонтирана цялата и разширена - там където е възможно. Съответно и продължението към Долно езерово. Междудругото от 2-3 дена полагат кабели за улично осветление и по Асен Златаров между Кирил и Методий и Турското консулство (поне аз в тази отсечка видях). Там определено плаче също за ремонт, а и съм сигурен, че скоро ще попадне в обхвата на Синята зона. :) Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
inverno |
|
||
Регистриран потребител #120
Регистриран: 27 ное 2010: 11:03Местоположение: Манхайм/Бургас съобщения: 137 |
Изглежда СУПЕР.Просълзих се ! | ||
Най-отгоре |
|
||
DENIS |
|
||
Регистриран потребител #43
Регистриран: 18 ное 2008: 16:24съобщения: 263 |
WarKiller написа ... Това с птиците в полет - мисля, че е точно заради истинските птици. Да не се блъскат в панелите. Виждал съм го и някъде другаде и беше обяснено, че това е идеята. АХА, НА БУЛ. БРЮКСЕЛ В СОФИЯ. ПЪТЯ ЗА ЛЕТИЩЕТО. |
||
Най-отгоре |
|
||
diksi |
|
||
Регистриран потребител #218
Регистриран: 22 юни 2011: 22:35съобщения: 53 |
noemis написа ... 31 октомври 2011 Подмяна на кабелите за уличното осветление по ул. Одрин??? Не - това е захранващият кабел за новия МОЛ. [ Редактирано 01 ное 2011: 19:23 ] www.lodiko.com - Share, sell and buy photos online |
||
Най-отгоре |
|
||
mobile |
|
||
Регистриран потребител #197
Регистриран: 27 май 2011: 15:23съобщения: 153 |
Наистина...какво стана с тази ул."Одрин"? Това е най-ужасната пътна артерия в Бургас. Някой да знае за предстоящи проекти за нея? | ||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |