Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Парк "Океанариум" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
green88, не че не те разбрах, просто - признавам си, ама нямах време да прочета цялото мнение. по-скоро мислим еднакво, но казано с различни думи. конната база ще стои много добре някъде към минерални бани според мен, където като цяло го облагородяват в спортна насока и мисля, че ще стане добре. иначе това, че мисля като останалите бургазлии - по-добре грозно, отколкото нищо... не бих казал, че е така. прочети ми мненията за подземния град най-малкото :D Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Между другото, декември месец е завършило строителството на най-големия аквариум/океанариум в северна Европа! Сградата се казва "The Blue Planet", проектирана е от датското студио 3XN и се намира в Копенхаген. Мисля, че ще е интересно да се видят подобни проекти от света, так че пускам линк към "The Blue Planet" и спечелилият конкурса за аквариум в Батуми, Грузия - този на Henning Larsen Architects, също от Дания! The Blue Planet <връзка> Batumi Aquarium <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Скоро ще се разбере дали този проект ще го бъде. На 1 април отварят офертите - не знам какъв е законният срок за обявяването на спечелилия, но едва ли ще е много дълъг. Някъде четох, че само Мостовик са подали оферта, но дали е вярно ... [ Редактирано 26 мар 2013: 12:49 ] Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
green88 |
|
||
Регистриран потребител #164
Регистриран: 29 мар 2011: 20:09съобщения: 327 |
sa_radev, Прекрасни линкове си дал, но аз като отворих страницата на Батумския аквариум и ми стана доста тъжно. Честно казано, силно се изненадах като видях изобщо архитектурата и обитателите. Вярно, че е само проект засега, но какъв! Хората преживяха сума войни и пак...а варненци са горди, че имат някакъв рибарник. Положението в Грузия не е по-леко отколкото тук, но управата пак намира пари...ние тука с милиардите на ЕС нищо не можем да направим, или се случва нещо хубаво, но с триста зора. |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Заповядайте на първо заседание за Океанариума На 1 април /понеделник/ от 14.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе открито заседание за отваряне на постъпилите оферти в процедурата по избор на концесионер за изграждане на "Парк Океанариум". На него могат да присъстват както участниците и техни представители, така и други желаещи. Предвидено е Океанариумът да се намира в североизточната част на парк "Езеро", голяма част от която в момента е неизползваема. Съоръжението трябва да бъде изградено чрез концесия, като бъдещият инвеститор го проектира, изгради и поддържа. В параметрите на концесията са включени: - Океанариум с аквариуми от черноморски, средиземноморски и океански видове; - Делфинариум със зала за представления и места за отдих на делфините; - Аквапарк със закрита и открита част; - Познавателно-развлекателен комплекс. Източник: <връзка> Надявам се, този път да сме повечко хора от форума! Ще нахвърлям няколко въпроса, някой ако има желание да се присъедини, да пише едно ЛС! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
е как да сме повече хора в работно време е аз със сигурност няма как да присъствам |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
аз ще присъствам, точно защото ми е в работното време :D
Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
ооо, 14:00ч! Нямам думи просто! Ок, Vench, ако искаш, по-късно днес или утре привечер ще ти изпратя моите въпроси, евентуално да координираме запитванията, за да не се повтарят! Приятна вечер! |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Ако има и най-малка възможност да се откача, ще дойда ..., но за пореден път от общината минават с този номер - да провеждат събития от голям обществен интерес в напълно неподходящо време за работещите хора. Достъпно само за пенсионери и безработни ... {bash} Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Даам, ако не успея, може да пратя баба ми, примерно... | ||
Най-отгоре |
|